2326x800 mc parts imgtxt2

Reservedele

Kvalitets reservedele for kontinuerlig præstation

Originale Volvo Penta reservedele er fremstillet med samme strenge specifikationer som de fabriksmonterede dele, der blev anvendt, da din motor blev bygget. Den præcise pasform sikrer, at alle komponenter fungerer perfekt. Med de rigtige dele bygget til de rigtige specifikationer opretholdes motorens brændstofeffektivitet for at holde brændstofomkostningerne og emissionerne nede. Ved at bruge originale Volvo Penta reservedele sikrer du løbende høj og pålidelig ydeevne, hvilket resulterer i maksimal driftstid og produktivitet.

Fordele ved originale Volvo Penta reservedele

  • Præcis tolerance og de rigtige specifikationer for motoren
  • Optimal ydelse, pålidelighed og levetid
  • Opdateret med seneste tekniske ændringer
  • Perfekt pasform til hurtigere service og pålidelighed
  • Opretholde optimal brændstofeffektivitet
  • Dækket af Volvo Penta 12 måneders standardgaranti, eller 24 måneder, når reservedelene er monteret af en autoriseret Volvo Penta-forhandler

 

1860x1050 or partsservice parts maintenance teaser2

Servicedele

Vores udvalg af originale Volvo Penta servicedele er alle blevet konstrueret og grundigt testet for at opfylde de høje Volvo Penta standarder for at give maksimal pålidelighed, ydeevne og beskyttelse til din motor.

Servicedele >

1860x1050 or partsservice parts exchange teaser2

Ombytningskomponenter

Volvo Penta ombytnings-system giver dig adgang til et omfattende udvalg af fabriksrenoverede komponenter, der tilbyder et omkostningseffektivt alternativ til reparation og eftersyn.

Ombytningskomponenter >

1860x1050 or partsservice parts repair kit teaser2

Renoveringssæt

Renoveringssæt, der kun indeholder originale Volvo Penta reservedele, tilbydes til en lavere pris end at købe hver enkelt del separat.

Renoveringssæt >

1860x1050 or partsservice parts warranty teaser2

Reservedels garanti

Originale Volvo Penta reservedele er dækket af standard 12 måneders garanti, der forlænges til 24 måneder, når delen er monteret af en autoriseret Volvo Penta forhandler.

Reservedels garanti >

1860x1050 mc partsdistribution teaser2

Reservedels distributionsnet

Volvo Group Logistics Services sørger for at hele Volvo Penta-forhandlernetværket har en førsteklasses forsyningskæde og logistiktjeneste - så du får de rigtige reservedele på det rigtige sted til det rigtige tidspunkt.

Reservedels distributionsnet >