2326x600 mc repowering lifting dealerfinder

Repowering

Investere i forbedret drift

Motoren er ofte kernen i din operation. Derfor er du afhængig af dens pålidelighed og løbende ydeevne. Ældre motorer bygget med gammel teknologi kan have svært ved at leve op til dagens krav eller også har de mistet effekt undervejs. En nem måde at ændre dette på er at repower dit fartøj og få en ny motor. Ikke alene får du fordelene ved den gennemprøvede Volvo Pentas vifte af dieselmotorer, men det giver mulighed for at tilpasse dit fartøj med ekstra muligheder og funktioner.

 

Pålidelighed og ro i sindet

Opgradering giver mange fordele. Nye Volvo Penta motorer har kontruktionsmæssige overvejelser og integrerede funktioner til beskyttelse af både fører og motor. Og da motoren er ny, nyder du Volvo Penta's udvidede dækning. Vigtigst er det, at du har den ro i sindet, der kommer med at vide, at din motor er pålidelig og vil tage dig sikkert ud på havet hver gang.

1860x1050 mc repower sea teaser2

Forbedret ydeevne

Installation af en ny motor vil forbedre dit fartøjs ydeevne. Volvo Penta's globale forhandler netværk vil altid kunne hjælpe dig med både at finde og installere en egnet motor til din drift. Takket være Volvo Penta's nye moderne dieselmotorteknologi får du bedre acceleration og øjeblikkelig respons. Manøvredygtighed forbedres sammen med komforten ombord, takket være mere støjsvage drift og lavere vibrationsniveauer.

Reducer indvirkningen på miljøet

Volvo Penta motorsortimentet er blevet omhyggeligt konstrueret til at levere imponerende brændstoføkonomi til operatører, uanset hvilken brug dit fatøj anvendes til. Vores motorer overholder også miljølovgivningen - og mange fremtidige krav. Din operation vil drage fordel af betydelig reducering i brændstofomkostningerne, samtidig med at emissionerne holdes på et minimum.

 

1860x1050 propulsion inboard controls teaser2

Systemtilpasning

Repowering betyder ofte at skifte fra en mekanisk styret motor til en med elektronisk styring. Resultatet er forbedret brændstoføkonomi og en helt ny følelse i fartøjets reaktion. Repowering åbner også døren for andre forbedringer. For eksempel, MCC (Marine Commercial Control) for nem integration til eksisterende skibskontrolsystem eller det sofistikerede Electronic Vessel Control system (EVC). EVC tilbyder unik kontrol over både motor og fremdrift, og kan opgraderes med yderligere valgmuligheder efter eget valg. Til genset motorer er MCC-overvågningssystem og Open CAN-løsninger tilgængelige. Og selvom du skal vælge at beholde den mekaniske styring, betyder en repowering, at du vil kunne drage nytte af nye, intuitive kontroller, der forbedrer din oplevelse.

En kompetent partner

At vælge en passende partner til din repowering er lige så vigtig som at vælge den rigtige motor. Volvo Penta kan hjælpe med en totalomkostningsberegning, som du kan basere din investering på. Ved at vælge at arbejde med Volvo Penta's autoriserede forhandlere kan du udnytte al den kompetence, de har til rådighed, med detaljeret og løbende opdateret installationskendskab og specialværktøjer til propellerberegning. Forhandlerne arbejder også med omfattende programmer for kvalitetssikring af hele installationen.

 

Ombytnings komponenter

Volvo Penta Ombytnings System giver dig adgang til et omfattende udvalg af fabriksrenoverede komponenter - fra injektorer og turboer til longblocks og IPS-drev, hvilket giver et omkostningseffektivt alternativ til reparation og eftersyn. Alle komponenter er fuldstændig restaureret til ny stand og opfylder de samme strenge krav til kvalitet og sikkerhed som nye dele.

Udskifte komponenter >

1860x1050 mc quickline dock z teaser2

Quickline for breakdowns

Quickline er Volvo Penta's produktionslinje til kunder, der driver kommercielle fartøjer. I tilfælde af motornedbrud kan Volvo Penta producere specialbyggede, klassificerede og ikke-klassificerede 90 til 560 kW D5MG, D7MG, D9MH, D13MH eller D16MH / D16MG fremdrivningsmotorer. Med denne eksklusive service er din drifttid sikret bedst muligt.

Quickline >

Læs mere omkring repowering

Downloads

Repowering brochure (PDF, 0,8 MB)