2326x600 mc whyvolvopenta power dealerfinder

Et omfattende tilbud

Tilpasset til professionelle

Volvo Penta leverer power løsninger til professionelle kunder over hele verden. Uanset applikationen tilbyder vi dig support i hele produktets livscyklus - fra design stadiet gennem fuldtids drift. Alt fra ét globalt firma med en stærk lokal tilstedeværelse. Vi tilbyder løsninger, som er bæredygtige både hvad angår forretning og miljø. Dette gør det muligt for os at understøtte dine operationer med drifttid og konkurrence dygtige udgifter ved ejerskab. På grundlag af et omfattende motorprogram fra 80 til 660 kW outputs tilbyder Volvo Penta motorer til fremdrift, AUX-udstyr og komplette marine generatoranlæg.

 

Global logistik og support, lokal viden

Volvo Penta kan hjælpe dig gennem hele livscyklussen med vores omfattende eftermarkeds tilbud. Tilbuddet omfatter vores globale netværk af over 700 autoriserede Volvo Penta Marine Kommerciel-forhandlere - leverer lokal service og support i omkring 130 lande - og vores globale distributionsnetværk for originale Volvo Penta Reservedele.

Reservedele & Service >

Forberedt til fremtiden

I produktudvikling og fornyelse fokuserer vi på at opnå endnu større pålidelighed, ydeevne og brændstofeffektivitet. Vi er en del af Volvo koncernen, og ved at kombinere koncernens fælles teknologi og innovationer med vores dybe forståelse og erfaring fra den marine sektor kan vi hele tiden investere i nye, nyttige løsninger. Dette gavner vores kunder med hensyn til flexibilitet, drivkraft og - sidst men ikke mindst - bæredygtighed, hvilket mindsker vores fodaftryk med hensyn til emissioner, støjforurening og vores arbejdsmiljø.

1860x1050 mc why prepared teaser2

Pålidelig, gennemprøvet teknologi

Volvo Penta motorer er et resultat af vores 100 års erfaring inden for marineindustrien. Volvo koncernens dieselmotorteknologi er grundigt testet i lastbiler, busser, entreprenørmaskiner og en bred vifte af maskiner og udstyr i forskellige industrier. Vores marine motorer er et resultat af den beviste Volvo Penta-ekspertise og har gennemgået strenge feltprøver samt test på Volvo Penta-centre. Pålidelig drift er bevist på land og til søs, i alle klimaer - koldt og varmt, tørt og vådt - og i ekstreme arbejdsmiljøer.

 

1860x1050 mc whyvolvopenta hppropulsion teaser3

Højtydende fremdriftssystemer

Nøglen til funktionalitet, drifttid og ydeevne ligger i bådens motorer og drivlinier. Volvo Penta serien - bestående af Volvo Penta IPS, Aquamatic Sterndrive og Inboard Diesel - leverer ydeevne uden at gå på kompromis med pålidelighed, der kombinerer høj effekt med lav vægt, lavt brændstofforbrug og lave emissionsniveauer.

1860x1050 mc whyvolvopenta hdpropulsion teaser3

Kommersielle fremdriftssystemer (Heavy-duty)

Volvo Penta`s heavy-duty-serie er udviklet til ekstrem pålidelighed og er designet til kontinuerlig drift, år ind og år ud. Det grundlæggende design er baseret robuste motorblokke fremstillet af højstyrke støbegods, store lejeflader og solide krumtapaksler. Desuden er alle komponenter konstrueret til at modstå de hårdeste drifts forhold.

Diesel Indbordsmotorer >

1860x1050 mc whyvolvopenta gensets teaser3

Marine genset / Auxiliary

Volvo Penta's komplette udvalg af marine genset og dieselmotorer tilbyder pålidelig og brændstofeffektiv el-produktion ombord og kraft til kraner, pumper, luftkompressorer og andet tungt udstyr. Let at installere, nem at betjene. Høj ydeevne kombineret med lavt brændstofforbrug og lave emissionsniveauer, hvilket medfører lave livscyklusomkostninger.

Leder vejen med innovativ teknologi

1860x1050 mc whyvolvopenta ipsdrive teaser2

Mere power, mindre brændstof

Det unikke, brændstofbesparende Volvo Penta IPS-system leverer exceptionel ydeevne og manøvredygtighed. Nøglen til disse ekstraordinære kvaliteter ligger i de fremadvendte, dobbelt modrotorerende propeller med individuelt styrbare drevenheder  under skroget.

1860x1050 mc whyvolvopenta evcatwork teaser2

Intuitiv kontrol

Elektronisk fartøjskontrol (EVC) er Volvo Pentas egen elektroniske platform. Med den intuitive EVC kan du drage fordel af høj-præcisions manøvrering og docking, intelligent positionering og andre smarte funktioner. Platformen er en turn-key løsning - bare start funktionen og prøv dig frem.

Kvalitet, sikkerhed og miljøbevidst

Kvalitet, sikkerhed og miljøbevidst er kernen i Volvo Penta-værdierne. Disse værdier er integrerede elementer i vores organisation, produkter og den måde, vi arbejder på. Kerneværdierne driver udviklingen af nye produkttilbud, men også den måde, hvorpå vi betjener vores kunder og samfundet. I alt, hvad vi gør, ned til mindste detalje, stræber vi os altid efter at være en del af en socialt, økonomisk og miljømæssigt ansvarlig fremtid.