2326x800 mc build wide imgtxt

Til yards

Vi leverer komplette power løsninger. Arbejdet med Volvo Penta betyder, at du får al den support du har brug for i byggeprocessen med ét kontaktpunkt. Vores produkter er designet til at være perfekt matchet med hinanden, én integreret pakke fra propel til ror, hvilket giver reduceret installationstid og optimeret ydelse. Når det er tid for commisioning af fartøjet, har Volvo Penta én komplet proces til opstart, havprøver og idriftsættelse for at støtte dig hele vejen.

Ét punkt til kontakt

Volvo Penta er ene leverandør af komplette propel-til-roret fremdriftsløsninger og omfattende Marine Gensets. Alle Volvo Penta motorer og gensets er designet, fremstillet, dokumenteret og fuldt testet i Volvo Pentas fabrikker. I vores marine testcenter, der er placeret i Sverige, udføres avancerede applikationstest døgnet rundt hele året for at sikre kvalitet og ydeevne, der lever op til vores standarder. Volvo Penta er én enkelt kontakt til hele pakken.

 

Installation support

Installationsinstruktioner, retningslinjer og tekniske datablade er let tilgængelige fra vores hjemmeside for at hjælpe dig gennem byggefasen. De giver en grundige forklaring på de bedste fremgangsmåder til installation af Volvo Penta-produkter: elektrisk system, motor og fremdrift. Yderligere tilgængelige værktøjer er installations tegninger, 3D modeller, tekniske datablade, installationsplakater og instruktioner.

Klassifikationer

Volvo Penta motorer, fremdriftssystemer og generatorer er alle fuldt klassificerbare. Vi hjælper vores kunder igennem hele processen og arbejder sammen med alle de store klassifikationsselskaber.

  • Fremstillet og testet i overensstemmelse med reglerne for klassifikationssamfundet.
  • Undersøgelser udført i henhold til regler, eller ifølge særlige aftaler.
  • Produktcertifikat udstedt i overensstemmelse med reglerne for klassifikationssamfundet.

Ibrugtagning

Forståelse af anvendelse er en nøglefaktor ved valg af den rigtige motor. Hvis det installeres efter hensigten, vil det sikre en lang og problemfri levetid for denne ekstremt vigtige komponent. Volvo Penta har over et århundredes erfaring med at arbejde med marine applikationer og kan tilbyde omfattende rådgivning og support både hvad angår applikation og installation. Når det er tid for commisioning af fartøjet, har Volvo Penta en komplet proces til opstart, havprøver og idriftsættelse for at støtte dig hele vejen.

 

Lang rækkevidde - Nem installation

Volvo Penta's brede udvalg af motorer - med output fra 80 til 660 kW - er designet til nem installation. Jo enklere montering er, jo lavere er risikoen for installationsfejl eller fremtidige funktionsfejl. Installationen er yderligere forenklet med vitale motordele placeret på de samme steder på motorblokken.

Produkter >

 

Anvendelsesområder

Volvo Penta motorer og fremdriftsløsninger har vist deres effektivitet gang på gang i en bred vifte af applikationer. Fra at udstyre små redningsbåde med hurtighed og acceleration til at levere kyst-til-kyst tunge tankskibe med pålidelig og holdbar kraft, har vores motorer bidraget til at forbedre driftsydelsen og produktiviteten over hele verden. En perfekt pasform - hvor og hvornår det er mest nødvendigt.

Anvendelsesområder >