2324x800 propulsion ips video fjord imgtxt

Til operatører

Vi leverer brændstofeffektive og pålidelige powersystemer - selve nøglen til fremragende driftsøkonomi - baseret på Volvo's kerneværdier, avanceret teknologi og erfaring. Sammenkoblet i værdikæden, vores uforlignelige powerløsninger, tilgængelighed og serviceydelser optimerer din driftsøkonomi, et samlet tilbud designet til produktivitet. Til dig som operatør af Volvo Penta motorer tilbyder vi en bred vifte af skræddersyede service- og supporttilbud gennem vores globale forhandlernetværk samt vores Volvo Penta Action Service-hjælpelinje. Alt for at sikre maksimal drifttid til din operation.

 

Serviceaftaler

Med en Volvo Penta serviceaftale beskytter du din investering. Baseret på din specifikke applikation, arbejdscyklus og belastningsprofil kan alt servicearbejde omhyggeligt planlægges for at være så effektivt som muligt. Din motor betjenes af uddannede og kvalificerede teknikere, som kender din specifikke motor og kan sørge for optimal vedligeholdelse og at brændstofeffektivteten er maksimal.

Serviceaftaler >

Global forhandlernetværk

Volvo Penta's marine kommercielle forhandlernetværk af næsten 700 autoriserede forhandlere over hele verden udvikles løbende for at imødekomme dine behov og sikre den lokale ekspertise, der er nødvendig for at holde din kerneforretning i gang.

Forhandlernetværk >

Volvo Penta Action Service

Du kan altid regne med os, når det kommer til at maksimere din drifttid. Vores globale forhandlernetværk - din første kontaktlinje - understøttes af Volvo Penta Action Service globalt og tilbyder assistance 24 timer i døgnet, hver dag på året. Vi støtter dig hele vejen igennem din sag og holder dig opdateret om status og fremskridt.

Volvo Penta Action Service >

Udvidet dækning

Ud over vores normale garanti kan du tilmelde dig vores fordelagtige Udvidet dæknings-program. Programmet omfatter den samme fulde dækning som ved standard, hvor der er garanti det første år og for yderligere op til fire år. Det hele giver en bedre forudsigelighed for din drift - og ekstra ro i sindet.

Udvidet dækning >

 

Kompakt, og let at servicere

Motorer og gensets, der optager mindre plads i maskinrummet, men giver stadig god service tilgængelighed har altid været et kendetegn ved Volvo Penta. Det kompakte design og platformens fællestræk forbedrer servicevenlighed og tilgængelighed på tværs af din båd. Vores sortiment er designet til effektive og problemfri service.

Produkter >

 

Anvendelsesområder

Volvo Penta motorer og fremdriftsløsninger har vist deres effektivitet gang på gang i en bred vifte af applikationer. Fra at udstyre små redningsbåde med hurtighed og acceleration til at levere kyst-til-kyst tunge tankskibe med pålidelig og holdbar kraft, har vores motorer bidraget til at forbedre driftsydelsen og produktiviteten over hele verden. En perfekt pasform - hvor og hvornår det er mest nødvendigt.

Anvendelsesområder >