2326x800 mc designbuild imgtxt

Design-bygge-samarbejde

Med dig hele vejen

Volvo Penta er fortsat partner under alle led i et projekt - fra tekniske dataer, tegninger og applikationsingeniører i designfasen via sikre leverancer og aktiv support under byggefasen til service og support fra det globale Volvo Penta forhandlernetværk i driftfasen.

 

1860x1050 or whyvolvopenta oem teaser3

Én partner i designfasen

Gennem vores applikations- og integrationsproces kan vi støtte dig i dit designprojekt med alt fra hastigheds beregninger og skrogintegration til verifikation og test, så du kan få den ønskede ydeevne.

Partnere i designfasen >

1860x1050 mc designbuild build teaser3

Bygge support

Arbejdet med Volvo Penta betyder, at du får al den støtte du har brug for i byggeprocessen med ét kontaktpunkt. Vores produkter er designet til at være perfekt matchet med hinanden = én integreret pakke fra ror til propel.

Til yards >

1860x1050 mc designbuild operate teaser3

Supporting operatører

Vi leverer brændstofeffektive og pålidelige el-systemer - nøglen til fremragende driftsøkonomi. Til dette tilføjer vi fremragende reservedele og tjenester til optimering af din driftsøkonomi. Et samlet tilbud designet til produktivitet.

Til operatører >

 

1860x1050 propulsion inboard torque teaser2

Verdensklasse power løsninger

At vælge en Volvo Penta-motor betyder at vælge et velprøvet produkt med over 100 års erfaring inden for marineindustrien. Det betyder også, at du kan drage nytte af den helt nye teknologi og ekspertise i hele Volvo koncernen. Uanset dit behov, fra mindre applikationer, el-produktion eller installationer med stort effektbehov, vil vores udvalg af power løsninger fra 80 til 660 kW bidrage til at øge driftens ydeevne og produktivitet.

Hvor som helst, når som helst

Med alle de nye teknologiske fremskridt, opfylder vi båddesignerens, værfters og operatørers behov og ønsker. Drifttid, pålidelighed og kvalitet er afgørende for alle vores produkter, og med vores samlede løsninger til design og fremstilling giver Volvo Penta fordelen af at være en one-stop shop leverandør. Som en del af Volvo koncernen er vi en af verdens største producenter af dieselmotorer; og vores globale servicenetværk muliggør et af de mest omfattende supportsystemer i marineindustrien.

Hvor som helst, når som helst. Vi er med dig hele vejen.

1860x1050 brand commercial teaser2