2326x600 mc fieldsoffappl dealerfinder

Anvendelsesområder

En global tilstedeværelse

Volvo Penta motorer og fremdriftsløsninger har vist deres effektivitet gang på gang i en bred vifte af applikationer. Fra at udstyre små redningsbåde med hurtighed, og acceleration til at levere kyst-til-kyst tunge tankskibe med pålidelig og holdbar power, har vores motorer bidraget til at forbedre driftsydelsen og produktiviteten over hele verden. Én perfekt pasform - hvor og hvornår det er mest nødvendigt.

 

Kystvagt og patrulje

Ydeevne og sikker håndtering er helt afgørende for krævende kystvagt og overvågningsoperationer. Volvo Penta motorer og drevsystemer er berømte for at give uovertruffen acceleration, belastningsevne, massiv manøvrering og effektiv driftshastighed - selv i oprørt hav. En af hemmelighederne er i det unikke drejningsmoment - et Volvo Penta-kendetegn, der giver dig et højt drejningsmoment ved såvel lavt omdrejningstal som fuld effekt og max omdrejninger. 

1860x1050 mc foa coastg teaser2
1860x1050 mc amulet teaser2

Nærskibsfart og flodtransport

Ved drift i kontinuerlig service er pålidelighed og lavt brændstofforbrug afgørende. Volvo Pentas omfattende erfaring understøtter operatøren med det bedste fremdriftsvalg. Volvo Penta gensets er et velprøvet koncept for Diesel-elektrisk fremdrift med focus på installationsomkostninger. Vores gensets er velegnet til diesel-elektriske installationer på grund af deres brændstofeffektivitet, meget lave udstødningsemissioner og fremragende kompatibilitet med strømstyringssystemer - leverer optimeret ydelse og fremragende driftsøkonomi.

Arbejdsbåde og slæbebåde

Volvo Penta har i mage år leveret motorer til tunge applikationer, hvor de vigtigste krav er power og pålidelig ydeevne. For de krævende opgaver for både arbejdsbåde og slæbebåde er holdbarhed en nøglefaktor, og Volvo Penta-motorerne lever mere end opgaven. Takket være lavt brændstofforbrug, udvidede serviceintervaller og let service, giver motorerne lavere totalomkostninger. Kombineret med mulighederne for elektronisk kontrol og god service fra det globale forhandlernetværk vil Volvo Penta øge fartøjets samlede driftstid og effektivitet.

1860x1050 mc foa workboat teaser2
1860x1050 mc foa supply teaser2

Vindmølle og offshore energi

Vind, olie eller gas. I enhver offshore operation er Volvo Penta til stede i en bred vifte af applikationer. Vi leverer power til forskellige offshore-fartøjer: Fremdriftsløsninger til Crew Transfer og Vind farm Servicefartøjer, SOLAS-godkendte motorer til rednings- og MOB-både og gensets ombord på forsyningsfartøjer. Operatører af offshore vindmølleservice fartøjer valgte vores power løsninger, der sikrer sikker besætningstransport, høj driftshastighed og massiv pullertræk. Hver applikation understøttes af Volvo Penta-forhandlernetværket. Som en aktiv partner leverer Volvo Penta-forhandlere alt, hvad der er nødvendigt for at imødekomme industriens krav 24/7-.

Sightseeing og passagertransport

I hver passager drift er sikkerhed, pålidelighed og drifttid nøglefaktorer. Volvo Penta leverer dette gennem perfekt matchede fremdriftsløsninger understøttet af vores højt kvalificerede forhandler netværk, altid klar til at understøtte din drift. Lavt støj- og vibrations-niveau er afgørende for at give passagerkomfort i verdensklasse, og vores unikke drejningsmoment giver power til hurtig reaktion og præcis manøvrering. Valg af Volvo Penta betyder også, at du får max drifttid og en brændstofeffektiv strømforsyning ombord - til tiden.

1860x1050 mc foa ss teaser2