IPS900

IPS900

Beskrivelse

Volvo Penta IPS900 er en perfekt matchet pakke, der drives af in-line 6-cylindret D13, en 12,8-liters common-rail-diesel med en dobbelt turbo indgang og en superlader som har et utrolig lavt omdrejningstal. Sammen med en perfekt matchet IPS3 pod, dobbelt-roterende propeller og Electronic Vessel Control-systemet, tilbyder denne pakke fremragende manøvredygtighed, lang rækkevidde og lave emissioner.


MANØVREDYGTIGHED

Styrbare pods giver overlegen langsomt manøvredygtighed og fremragende højhastighedshåndtering. Docking er let og sikkert, selv i lukkede rum. Den fremragende manøvredygtighed fører også til effektiv førerrespons og høj sikkerhed.

HØJ YDEEVNE

Dette perfekt matchede, integrerede motor- og podsystem med turboen som giver fremragende ydeevne og fremragende manøvredygtighed i hele driftsområdet. Ved at arbejde i uforstyrret vand forbedrer de fremadrettede propellere den allerede høje ydeevne.

KOMFORT

Motoren og pod-systemet er designet til lav støj og behageligt miljø ombord. En kombineret gummisuspension og tætning absorberer fremdrivningskræfter og vibrationer. Og alle udstødningsgasser udledes gennem bælgene og ind i propvasken for bedre komfort.

ELEKTRONISK FARTØJKONTROL

Volvo Penta Electronic Vessel Control integrerer fuldt ud motorer, elektronik og det unikke sæt ekstraudstyr, såsom Joystick Docking, Dynamic Positioning System, Glass Cockpit og meget mere. e-key er standard. Systemet indeholder også indbygget redundans for at sikre, at der altid er et backup system ved hånden.

KOMPAKT, ROBUST, OG LETVÆGSPAKKE

Motoren er let og ekstremt kompakt for sit store slagvolumen og høj ydelse. Den stive støbejerns cylinderblok og cylinderhoved og nøjagtigt styret brændstofindsprøjtning giver fremragende komfort ombord. Motoren og poden udgør en kompakt, robust og meget effektiv pakke, der er let at installere. Dette giver fremragende pålidelighed og langsigtet holdbarhed.

LANGT SERVICE LIV

Et fremdriftssystem fra Volvo Penta er let at vedligeholde. Vores omfattende sortiment af olie i en høj kvalitet, smøring og kølemiddel sikrer drifttid og ydeevne på lang sigt. Tilbehør omfatter et brændstofforfileterer til at holde motoren i god stand.

TEKNISKE EGENSKABER

  • Fuldstændig integreret system - fra ror til propeller - unikke, styrbare bælg - integreret havvand og udstødningssystem -dobbelt gummiblanding og tætningsringe plus bløde suspenderede motorer - Patenterede, mod-roterende propeller
  • Elektronisk styring, der muliggør funktioner som joystick manøvrering - Hydraulisk gearskift system med lav hastighedstilstand som standard - Nikkel-bronze-aluminiumslegering og rustfrit stål i alle de vigtigste undervandskomponenter - Komplet udvalg af propeller til rådighed, der dækker bådhastigheder fra 20 til 45 knob
  • Flere valgfrie Jackstik længder.

Teknisk Data

  • Motor kW / hk: 515 / 701
  • Rpm: 2250
  • Antal Cylindre: 6