2326x600 mc ipsfeatures dealerfinder

Funktioner og fordele

Designet til produktivitet

Takket være fremragende brændstofeffektivitet, førsteklasses manøvredygtighed og reduceret miljøpåvirkning opfylder Volvo Penta IPS kravene til nogen af dine højtydende kommercielle applikationer. Hver IPS-installation er en komplet og perfekt tilpasset fremdriftspakke - som giver optimal ydelse under alle forhold.

 

30% mindre brændstof, 40% længere rækkevidde

Når det drejer sig om brændstoføkonomi, er fordelene ved Volvo Penta IPS indlysende - en imponerende 30% mulig reduktion i brændstofforbrug ved cruising hastighed sammenlignet med akselinstallation. Det betyder øget rækkevidde med over 40% og selvfølgelig et stort fald i udstødningsemissionerne.

Øget præstation

Det kan virke som en umulig kombination, men samtidig med at brændstofforbruget mindskes, forbedres ydeevnen også betydeligt. I en matchup mod akselinstallsation med samme effekt er forskellene indlysende. Både som er udstyret med Volvo Penta IPS accelererer meget hurtigere og har en højere topfart.

Hurtig og nem installationn

Volvo Penta IPS er designet til nem installation og integration. Hver IPS-installation er en komplet og perfekt tilpasset fremdriftspakke med alle funktioner integreret, hvilket forkorter installationstiden dramatisk, hvilket reducerer leveringstider.

Design, bygge, operere >

Typegodkendt af det norske veritas

Volvo Penta IPS-systemet har opnået typegodkendelser for motoren, IPS-drevet og EVC-systemet i overensstemmelse med DNVs regler for High-Speed & Light Craft, baseret på SOLAS High Speed-koden. Volvo Penta IPS 900 kan også leveres med et produktcertifikat, der dækker hele systemet, fra styreplads til propeller, som kræves  til fartøjer med fuldt klassificerede maskiner i overensstemmelse med DNVs High Speed & Light Craft-regler.

Hvorfor fremadvendt er overlegen

1860x1050 propulsion ips forwardfacing teaser3

Fremadrettet effektivitet

De dobbelte, roterende propeller vender fremad og arbejder i uforstyrret vand. Propellertrykket er parallelt med skroget. Al effekt anvendes til fremdrift.

1860x1050 propulsion ips fumes teaser3

Næsten ingen lugtgener

Alle udstødningsgasser udledes gennem IPS drevene under vandet og føres dermed langt bag båden for bedre komfort om bord.

1860x1050 propulsion ips cavitation teaser3

Kavitation-fri

Propellerne er placeret frit under skroget for at eliminere luftindtag og kavitation, selv i skarpe drejninger og under fuld acceleration.

Bedre arbejdsmiljø

1860x1050 propulsion environment controls teaser2

Aktiv og præcis manøvredygtighed

De styrbare pods reagerer øjeblikkeligt og præcist til førerkommandoer, drejeradiusen er lille, og sporingen er helt lige. Alle IPS-fartøjer tilbyder nem og præcis manøvrering. Dette gør docking procedurerne tidseffektive og reducerer tid til havnemanøvrer.

1860x1050 propulsion environment teaser2

Minimal vibrationer og støj

Takket være udstødningsgennemførelsen gennem drevet og den effektive flexible tætning mellem drev og skrog, reduceres vibrationer og  støjniveau betydeligt, hvilket øger komforten ombord.

Vigtig assistance

1860x1050 propulsion onecompany teaser2

Én kontakt – For alle dine behov

Med Volvo Penta IPS har du én kontakt til alt: motorer, drev, propeller, instrumenter, tilbehør, service eller garantier. Komponenterne i hele fremdrivningssystemet kan fås direkte fra din lokale Volvo Penta-forhandler, hvilket gør et service endnu lettere. Til designere tilbyder Volvo Penta fuld applikations og installations support.

1860x1050 partsservice teaser2

Med dig hele vejen

Kvaliteten og pålideligheden af Volvo Penta motorer kombineret med hurtig og kvalificeret service og support med distribution i verdensklasse er en kombination, der giver dig et solidt fundament for optimal drifttid og ejeromkostninger. Maksimer din produktivitet og drifttid hos Volvo Penta-forhandlernetværket, som er globalt, men alligevel rig på lokal ekspertise, som understøttes af Volvo koncernens omfattende distributionssystem og giver muligheden for Extended Coverage.