2326x600 inboard features dealerfinder

Funktioner og fordele

Et overlegent valg

De responsive Volvo Penta indenbords dieselmotorer med skrueaksel udmærker sig i drivkraft. Deres unikke marine drejningsmoment og hurtig acceleration kombineret med power-til-vægt-forhold gør Volvo Penta diesel indenbords motor til et overlegent valg for en bred vifte af krævende operatører af højtydende og tunge operationer. Tilføj høj pålidelighed, brændstofeffektivitet og lave emissioner, og du har en indbygget motor med alt hvad du behøver for at maksimere drifttid og produktivitet.

 

1860x1050 propulsion uniquemarine teaser3

Unik drejningsmoment

Det unikke drejningsmoment fra Volvo Penta indenbords dieselmotorer skiller sig ud blandt konkurrenterne ved at tilbyde højt drejningsmoment allerede ved lave omdrejninger, hurtig acceleration og evnen til at opretholde en høj marchfart, uanset belastning eller vejrforhold.

1860x1050 propulsion frame teaser3

Lavt brændstofforbrug

Brændstoføkonomien er en af de vigtigste fordele, du vil opleve, fordi Volvo Pentas motorer er baseret på Volvo koncernens motor platform. Dette er af afgørende betydning for de daglige brændstof udgifter og langsigtede omkostninger ved ejerskab.

1860x1050 propulsion scr teaser3

Certificeret emissionskontrol

Alle Volvo Pentas motorer er designet til at modstå højt udstødningsmodtryk, hvilket gør dem perfekte til applikationer, der kræver yderligere, tredjeparts udstødnings systemer til efterbehandling.

Brugervenlighed til proffer

Sortimentet af Indenbords dieselmotorer for akselinstallationer er værdsat af operatører, værfter og designere - over hele verden. Den kompakte motorpakke, den nemme installation og mulighederne for en bred vifte af tilbehør gør dem til værftets bedste valg, mens den komplette applikation og arkitektonisk støtte fra Volvo Penta-ingeniører kombineret med sortimentets alsidighed gør dem ideelle til designere.

 

Intelligent og åben tilslutning

Overvågnings- og kontrolsystemer kan være Volvo Pentas unikke, let integrerede systemer (EVC eller MCC) eller systemer efter eget valg. Uanset hvad du vælger, muliggør denne alsidighed integration med ethvert skibsautomatiseringssystem og enhver brugergrænseflade. Fordelene er en nemmere installationsproces for værftet, mens kunderne vil sætte pris på evnen til at tilpasse styresystemet - en funktion, der tidligere var utilgængelig.

1860x1050 propulsion connectivity teaser2

En række applikationer

FPP
Volvo Penta-motorenes fremragende lastbærende evne gør dem til et perfekt match til faste propelapplikationer. En række transmissioner er til rådighed til forskellige hastigheder og arbejdsprofiler.

Waterjet
Volvo Penta motorer er et perfekt match for enhver type waterjet, hvad angår effekt / omdrejningstal og motorrespons tid.

CPP
Med vores højtydende motorer kan stilbart skruetøj let optimeres til forskellige forhold under fiskeri eller transport til fiskepladsen. Volvo Penta-løsninger er let integreret med forskellige transmissioner og styresystemer.

Overflade propel
Takket være det unikke marine drejningsmoment er Volvo Penta-motorer en ideel effektkilde til krævende applikationer med overfladepropeller.

 

Moderne, pålidelige og ekstremt brændstofeffektive - Karakteristika for Volvo Penta-marinemotorer gør dem til et perfekt valg til en bred vifte af kraftige fremdriftsapplikationer. De grundlæggende designfunktioner er robuste motorblokke fremstillet af højeste kavlitet støbejern, store lejeflader og kraftige krumtapaksler. Desuden er alle komponenter konstrueret til at modstå de hårdeste forhold. Lavt brændstofforbrug er højt prioriteret, ligesom lave vedligeholdelsesomkostninger, udstødnings- og støjemissioner og enkle serviceaspekter, der er ligeså vigtige for besætningen, som de er for miljøet.

 

Adskillige installationer

Brug af hurtigt-gående motorer som førende fremdrift er det mest omkostningseffektive svar på en bred vifte af marine power behov. Sammenlignet med en installation baseret på færre og større motorer, giver en installation af flere Volvo Penta-motorer flere fordele såsom øget lastfordelingskapacitet og bedre redundans. Da skibsindustrien bevæger sig mod fleksible og brændstofeffektive drivsystemer, muliggør flere installationer, dieselelektriske- eller hybridfremdrivningssystemer højere effektivitet og reduceret brændstofforbrug.

1860x1050 propulsion big teaser2