• Diesel indenbord

  Diesel indenbord

  De lydhør Volvo Penta inombord dieselmotorer udmærker sig i drivkraft.
  Deres unikke djerningsmoment og hurtig acceleration kombineret med førende
  vægt-til-vægt-forhold gør Volvo diesel indenbords til et overlegenet valg til en lang
  række krævende applikationer.

  Motorer

 

Funktioner

Unik drejningsmoment

Det unikke marinemoment for Volvo Penta diesel indenbords skiller sig ud blandt konkurrenterne ved at tilbyde øget drejningsmoment, hurtig acceleration og evnen til at opretholde en høj marchfart, uanset belastning eller hård sø. Blandt de mange gavnlige funktioner finder du:

 • Høj ydeevne
 • Brændstofeffektivitet
 • Høj pålidelighed
 • Et selskab servicerer alle komponenter

Funktioner >

1860x1050 mc engine inboard nogearbox teaser2

 

1860x1050 propulsion inboard controls teaser2
Muligheder

Dit fartøj til fingerspidserne

Kombiner din motor med et state-of-the-art styresystem og vælg fra Volvo Penta's udvalg af smarte funktioner og udstyr. Den typegodkendte Volvo Penta Electronic Vessel Control (EVC) giver fuld overvågning, beskyttelse og diagnostik til både motor og transmission, mens Marine Commercial Control (MCC) leverer overvågning og funktioner i overensstemmelse med alle internationale standarder.

Muligheder >

 

1860x1050 mc whyvolvopenta hdpropulsion teaser2

Tunge fremdriftssystemer

Løsninger til store udfordringer

Volvo Penta heavy-duty sortimentet er udviklet til ekstrem pålidelighed. Disse marine dieselmotorer er designet til kontinuerlig drift, år efter år. De grundlæggende designfunktioner er robuste motorblokke fremstillet af højeste kvalitet støbejern, store lejeflader og kraftige krumtapaksler. Desuden er alle komponenter konstrueret til at modstå de hårdeste forhold.

Funktioner >

1860x1050 propulsion inboard app teaser2

Referencer

En række applikationer

Pålidelighed og ydeevne er fællesnævner for alle Volvo Penta-produkter og -løsninger. Vores løsninger til indenbords akselinstallationer har vist sig førende når det gælder alsidighed og overordnet ydeevne for operatører over hele verden. Du er velkommen til at tjekke nogle referencer og historier.

 

1860x1050 why teaser3

Power for professionelle

Med over 100 års erfaring inden for marinesektoren har vi formået at forbedre vores globale tilbud for at give vores kunder innovative løsninger, der giver dem en konkurrencemæssig fordel.

Optimeret for marine professionelle >

1860x1050 designbuild teaser3

Design, bygge, operere

Volvo Penta er fortsat partner under alle led i et projekt og kan hjælpe med vital støtte i design-, bygge- eller driftsfasen, enten gennem vores ingeniører eller det globale Volvo Penta forhandlernetværk.

Design, bygge, operere >

1860x1050 partsservice teaser3

Service & support

Originale Volvo Penta reservedele og service er nøglen til at maksimere produktivitet og langsigtet værdi. Vores eftermarked tilbyder 24/7 adgang til Volvo Penta Action Service support og tilvalg af udvidet beskyttelse op til 5 år.

Service & support >