2326x600 propulsion dealerfinder

Power til professionelle

Moderne, pålidelige og brændstofeffektive - Karakteristika ved Volvo Penta-motorer og fremdriftsløsninger gør dem til et perfekt valg til en bred vifte af højtydende og kraftige applikationer. Baseret på Volvo Pentas mere end århundrede lange marine erfaring og Volvo koncernens kombineret viden og teknologiske ekspertise, er vores løsninger blevet udviklet, fremstillet og grundigt testet for at imødekomme behovene hos krævende operatører over hele verden.

Fremdriftsløsninger

 

 

Repower, for at forbedre din præstation

En smart måde at forbedre dit fartøjs overordnede ydeevne på er at erstatte din motor. Volvo Penta har udviklet repowering kits for at sikre en sikker, nem og omkostningseffektiv udskiftning. Hvert kit er lavet til at matche, og er blevet grundigt testet samt vil medføre minimal indvirkning på dit eksisterende motorfundament. Din Volvo Penta-forhandler vil være i stand til at hjælpe dig gennem hele repoweringsarbejdet.

Repowering >

1860x1050 mc quickline teaser2
1860x1050 propulsion applications teaser2

En bred vifte af applikationer

Volvo Penta's udvalg af fremdriftsløsninger bruges af operatører over hele verden, hvilket forbedrer ydeevnen, effektiviteten - såvel som manøvredygtighed, kontrol og arbejdsmiljø. Løsningerne er i brug i en bred vifte af erhvervssegmenter - såsom kystvagt og patruljeskibe og passagertransport.

Anvendelsesområder >

 

Gennemprøvet teknologi

Volvo Penta dieselmotorer og fremdriftsløsninger er baseret på vores århundredes lange marine erfaring og Volvo koncernens kollektive ekspertise. Det betyder en grundigt testet og dokumenteret multi-platform teknologi og innovationer, der giver ydeevne, pålidelighed og maksimal drifttid.

Klassens bedste brændstoføkonomi

En af de største fordele ved Volvo Pentas fremdriftsløsninger er den imponerende brændstofeffektivitet. Det betyder, at du kan holde dine brændstofudgifter og samlede ejeromkostninger nede, mens du er sikker på at du har gjort et virkelig effektivt valg, når det gælder miljøet.