2326x600 mc aux lift v2 dealerfinder

Funktioner og fordele

Pålidelig og bæredygtig kraft

Volvo Penta dieselmotorer vil tilføre indlysende brugerfordele som høj servicevenlighed, brændstofeffektivitet og lave emissionsniveauer til dit udstyr. Vores auxiliary program består af 5 forskellige motorstørrelser - fra D5-D16 - der dækker et bredt effekt område.

 

Power - når og hvor du har brug for det

Med Volvo Penta motorer har du adgang til fuld effekt output det sekund du starter motoren. Uanset belastning har du umiddelbar respons til at levere den nødvendige power. De grundlæggende designfunktioner er robuste motorblokke fremstillet af højstyrkestøbninger med alle komponenter konstrueret til at klare de hårdeste forhold. Lavt brændstofforbrug er højt prioriteret, ligesom lave vedligeholdelsesomkostninger, udstødnings- og støjemissioner samt høj servicevenlighed.

1860x1050 mc engineroom teaser2
1860x1050 pg benefits economy range teaser2

Fordelene ved en fælles platform

Takket være Volvo Penta's fælles motorplatform - testet og velprøvet i en bred vifte af Volvo-koncerner og marine applikationer verden over. Motorernes udnyttelses områder drager fordel af fælles reservedele og servicepunkter, kortere leveringstider og forkortelse af den tid, der er nødvendig til træning og installation. De er kompakte i design med let tilgængelige servicepunkter - gør installation, service og vedligeholdelse let.

Multi installationer

Volvo Penta motorer og komplette marine gensets anvendes ofte i dieselelektriske operationer. Kompakt og nem at installere, i multi-motor kombinationer kan de bruges trin for trin for at optimere motorbelastningen i modstrøms og medstrøms operationer. Dette vil medvirke til at holde brændstofforbruget og motorens driftstid - og de samlede omkostninger ved ejerskab - på de lavest mulige niveauer.

1860x1050 mc amulet teaser2

 

Unikke tekniske funktioner

Høj belastningsaccept

Takket være deres evne til at acceptere og straks levere tilstrækkelig effekt giver Volvo Penta motorer giver højere redundans, hvilket er særligt værdifuldt i nødsituationer. Ydeevne du kan stole på.

Fleksibel kontrolsystem

MCC-platformen er den kraftige grænseflade til styring af f.eks. flere installationer og effektiv belastningsfordeling. Åben CAN Interface på motorer giver dig mulighed for selv at opbygge et styresystem. Forskellige muligheder med eller uden SDU enheder og kontakter er til rådighed.

En lang række af kølesystemer

Volvo Penta Marine Gensets fås med en lang række kølemuligheder - varmeveksler-, køl-, radiator- eller central køling.

 

Investerings ekspertise

Gennem langvarigt samarbejde med operatører, designere, producenter og klassifikationsselskaber, kender vi din branche. Men vi ved også, at du vil udnytte den nyeste teknologi, drive en rentabel drift og opfylde miljøkrav. Og hvis du har brug for en beregning af ejeromkostninger, hjælper vores forhandlere dig med at få mest muligt ud af din investering.

1860x1050 mc engineroom service teaser2