funktioner fordele

Funktioner & fordele

Fra en revolution til en bevidst success

Takket være fremragende brændstofeffektivitet, førsteklasses manøvredygtighed og mere komfort ombord på båden, opfylder Volvo Penta IPS kravene til enhver motorbåds applikationer. Hver IPS-installation er en komplet og perfekt tilpasset fremdriftspakke – som yder optimal power under alle forhold.

 

30% mindre brændstof, 40% længere rækkevidde

Når det drejer sig om brændstoføkonomi, er fordelene ved Volvo Penta IPS indlysende - en imponerende 30% mulig reduktion i brændstofforbruget ved cruising hastighed sammenlignet med indvendige aksler. Det betyder en langt længere rækkevidde med over 40% og selvfølgelig et stort fald i udstødningsemissionerne.

Øget præstation

Det kan virke som en umulig kombination, men samtidig med at brændstofforbruget mindskes, forbedres ydeevnen også betydeligt. I en matchup mod indvendige aksler af samme kraft er forskellene indlysende. Både som er udstyret med Volvo Penta IPS accelererer meget hurtigere og har en højere topfart.

Mere plads ombord og komfort

Manøvredygtighed, komfort og pålidelig ydeevne - Volvo Penta IPS tager disse egenskaber til et helt nyt niveau. Desuden fører layoutet af IPS-installationen til et mere kompakt, mindre maskinrum, hvilket skaber betydeligt mere brugbar plads om bord.

 

1860x1050 ml ips feature driving v3 teaser2

Sikker og forudsigelig manøvrering

De styrbare bælg reagerer øjeblikkeligt og præcist til førerens kommandoer, dreje radiussen er smal, og tracking er helt lige. Med Volvo Penta-drevgrænsefladen er de fleste funktioner integreret i betjeningselementerne, hvilket giver et nyt niveau af lethed ved roret.

feature driving v3 teaser2

Minimale vibrationer

Takket være udstødningsgennemførelsen gennem poden reduceres de lave vibrationer af de to roterende propeller og effektiv suspension, vibrationer og støjniveauer betydeligt, hvilket øger komforten ombord.

Hvorfor fremadvendt er overlegen

1860x1050 propulsion ips forwardfacing teaser3

Fremadrettet effektivitet

De dobbelte, roterende propeller vender fremad og arbejder i uforstyrret vand. Propeltrykket er parallelt med skroget. Alt power driver båden fremad.

1860x1050 propulsion ips fumes teaser3

Næsten ingen uddunstning

Alle udstødningsgasser udledes gennem bælgene, ind i støvvasken og bæres godt bag båden for bedre komfort om bord.

1860x1050 propulsion ips cavitation teaser3

Kavitation-fri

Propellerne er placeret godt under skroget for at eliminere luftindbrud og kavitation, selv i skarpe drejninger og under fuld acceleration.

 

1860x1050 ml ips safe feature teaser2

Bliv ét med din båd

Med Volvo Penta og IPS kan du altid udvide oplevelsen. Nyd fordelene ved funktioner såsom Joystick Driving, Joystick Docking, Dynamic Positioning System eller det nyeste Interceptor Trim System ved at integrere fartøjets motorer og sejle med Electronic Vessel Control (EVC). Hver genstand, hver tilbehør og funktion, er udviklet og fremstillet af Volvo Penta - for et perfekt match og optimal funktionalitet og sejlads.

Muligheder >