l

 • Volvo Penta IPS

  Volvo Penta IPS

  Volvo Penta IPS er en sand game changer for bådejere over hele verden,
  hvilket giver fremragende manøvredygtighed og kraft, uovertruffen
  brændstofeffektivitet og større komfort.

  Se motorer

WELL PROVEN SUCCESS

WELL PROVEN SUCCESS

Tusindvis af applikationer med de karakteristiske, fremadvendte, dobbelt mod-roterende propeller og individuelt styrbare pods er blevet installeret i hundredvis af bådmodeller over hele verden. Et par af de mange fordele, når man sammenligner med indenbords aksler er:

 • 40% længere cruise rækkevidde
 • 20% højere topfart
 • 30% reduceret brændstofforbrug
 • 30% mindre CO2-udledning
 • 50% lavere opfattet støj
 • Mere plads ombord
Funktioner >

Fra styreplads til propel

 • Et integreret system

  Et fuldt integreret system

  Volvo Penta IPS er et komplet og integreret fremdriftssystem - fra styrepladsen, via motoren, helt til propellerne. Dette øger i høj grad kvaliteten og pålideligheden. Volvo Penta IPS er konstrueret med manøvredygtighed som en nøglefunktion, og har en robust konstruktion og giver sammen med Volvo Penta Electronic Vessel Control (EVC) fremragende ydeevne og sikkerhed. EVC giver fuld overvågning, beskyttelse og diagnostik for både motor og gearkasse.

 • Omfattende kontrol

  Electronic Vessel Control overvåger og forbinder alle elektroniske systemer om bord:

  1. Individuelt styrbare Pod-drev med dobbelt mod-roterende propeller
  2. Moderne, effektive motorer tilsluttet Pods
  3. Rorstation med gas, display, joystick, rat
  4. Yderligere Flybridge rorstation tilslutning
  5. Joystick til docking
  6. Andre EVC-indstillinger er tilgængelige, såsom Dynamic Positioning System

ALTID I KONTROL

ALTID I KONTROL

De indbyggede installationer kan udvides med unikke udstyr og funktioner, der gør dit liv til søs - og ved kajen - endnu mere behageligt. Ved at integrere din båds motor og elektronik via Electronic Vessel Control-systemet, vil du kunne opleve intuitiv joystick-crusing, nem joystick-docking eller den intelligente autopilot, og alt dette overvåges nemt gennem Volvo Penta Glass Cockpit System - et overvågningssystem, der samler alle føreroplysninger og viser dem på en eller flere hightech-displays.

Muligheder >
MED DIG HELE VEJEN

MED DIG HELE VEJEN

Med Volvo Penta har du en enkelt kontakt til alt: motorer, drev, propeller, instrumenter, tilbehør, service og garantier. Komponenterne i hele fremdriftssystemet kan fås direkte fra din lokale Volvo Penta-forhandler for nem betjening og let ejerskab. Og udover vores standardgaranti kan du tilføje en ekstra dækning, for at hjælpe dig med at holde dig foran eventuelle fremtidige omkostninger. Skulle du have brug for yderligere hjælp, kan du altid henvende dig til Volvo Penta Action Service, med support 24 timer i døgnet, 365 dage om året på 28 sprog.

Service & Support >