• Aquamatic - Diesel

  Aquamatic - Diesel

  Aquamatic Sterndrive er verdens førende sterndrive - en komplet løsning,
  der kombinerer ydeevne, køreoplevelse og fremragende komfort i 20-45 fods både.

  Se motorer

Den højtydende STERNDRIVE PAKKEN
FUNKTIONER

Den højtydende STERNDRIVE PAKKEN

Volvo Penta Aquamatic Sterndrive, fås med en bred vifte af sportslige brændstofeffektive dieselmotorer, der giver bådejere den ultimative løsning til fritids både der er 20-45 fod. Fra styringen til motoren, og hele vejen til drevet og propellerne, er den konstrueret til at fungere problemfrit. Du kan nyde imponerende fordele såsom:

 • Høj brændstofeffektivitet
 • Lav CO2-udledning
 • Fremragende manøvredygtighed ved lav hastighed
 • Strand og lavvandet tilt
 • Gør det muligt at have en svømmeplatform
Funktioner >

ET KOMPLET SYSTEM

 • Power og ydeevne

  POWER OG YDELSE

  Volvo Penta sterndrive giver dig et komplet system, hvor alle dele er udviklet parallelt. Dette medfører større pålidelighed og overordnet ydeevne. Drevene og propellerne er blevet omhyggeligt designet til at matche motorens drejningsmoment og bådhastighed. Formålet er at få så meget kraft som muligt ud af hver eneste dråbe brændstof.

 • Omfattende kontrol

  Electronic Vessel Control (EVC) overvåger og styrer motorer og transmission:

  1. Individuelt styrbare drev med dobbelt mod-roterende propeller. (Kræver fabriksmonteret elektronisk styring.)
  2. Motorer, der er forbundet til drevene gennem agterstavnen, styret elektronisk fra mange rorstationer
  3. Rorstation med gashåndtag, skærme, joystick, rat
  4. Joystick til docking
  5. Andre tilgængelige funktioner

TILSIGTET TIL STØRRE KONTROL
MULIGHEDER

TILSIGTET TIL STØRRE KONTROL

Aquamatic Sterndrive kan udvides med unikke funktioner og smarte muligheder som Tow Mode, Cruise Control eller Power Trim Assistant. Ved at integrere drevet med det valgfrie Electronic Vessel Control (EVC) åbner du døren for uendelige fordele og fuld overvågning, beskyttelse og diagnostik for både motor og transmission. Mere kontrol, flere funktioner, mere sjov på vandet.

Muligheder >
MED DIG HELE VEJEN

MED DIG HELE VEJEN

Med Volvo Penta har du en enkelt kontakt til alt: motorer, drev, propeller, instrumenter, tilbehør, service og garantier. Komponenterne i hele fremdriftssystemet kan fås direkte fra din lokale Volvo Penta-forhandler for nem betjening og let ejerskab. Og udover vores standardgaranti kan du tilføje en ekstra dækning, for at hjælpe dig med at holde dig foran eventuelle fremtidige omkostninger. Skulle du have brug for yderligere hjælp, kan du altid henvende dig til Volvo Penta Action Service, med support 24 timer i døgnet, 365 dage om året på 28 sprog.

Service & Support >
AQUAMATIC-HISTORIEN

AQUAMATIC-HISTORIEN

Aquamatic-historien begynder tilbage i begyndelsen af 50'erne. Det var dengang, at marine ingeniør Jim Wynne besluttede at det var tid til en forandring. Han begyndte at arbejde på en alternativ fremdriftsløsning, som kunne kombinere indendørs ydelse med manøvreringsfordele ved en påhængsmotor. Han afsluttede sin første prototype baseret på en BB70 Penta indenbords i marts 1958. Og resten - hele vejen til nutidens højtydende Aquamatic Sterndrives - er en sand succeshistorie.