• Aquamatic - Benzin

  Aquamatic - Benzin

  Aquamatic Sterndrive er en ny standard inden for benzinmotorteknologi
  til marine fritid. Sporty og skarp, men alligevel responsiv og brændstofeffektiv,
  det er det perfekte valg til fart og vandsport.

  Se motorer

Den højtydende STERNDRIVE PAKKEN
FUNKTIONER

Den højtydende STERNDRIVE PAKKEN

Volvo Penta Aquamatic Sterndrive, fås med en bred vifte af sportslige brændstofeffektive benzinmotorer, der giver bådejere den ultimative løsning til fritids både der er 20-45 fod. Fra styringen til motoren, og hele vejen til drevet og propellerne, er den konstrueret til at fungere problemfrit sammen. Du kan nyde imponerende fordele såsom:

 • Lav CO2 og udstødningsemissioner
 • Fremragende manøvredygtighed ved lav hastighed
 • Strand og lavvandet tilt
 • Gør det muligt at have en svømmeplatform
 • Joystick kontrol
TILPASSET TIL STØRRE KONTROL
MULIGHEDER

TILPASSET TIL STØRRE KONTROL

Aquamatic Sterndrive kan udvides med unikke funktioner og smarte muligheder som Tow Mode, Cruise Control eller Power Trim Assistant. Ved at integrere drevet med det valgfrie Electronic Vessel Control (EVC) åbner du døren for uendelige fordele og fuld overvågning, beskyttelse og diagnostik for både motor og transmission. Mere kontrol, flere funktioner, mere sjov på vandet.

Muligheder >
MED DIG HELE VEJEN
SERVICE & SUPPORT

MED DIG HELE VEJEN

Med Volvo Penta har du en enkelt kontakt til alt: motorer, drev, propeller, instrumenter, tilbehør, service og garantier. Komponenterne i hele fremdriftssystemet kan fås direkte fra din lokale Volvo Penta-forhandler for nem betjening og let ejerskab. Og udover vores standardgaranti kan du tilføje en ekstra dækning, for at hjælpe dig med at holde dig foran eventuelle fremtidige omkostninger. Skulle du have brug for yderligere hjælp, kan du altid henvende dig til Volvo Penta Action Service, med support 24 timer i døgnet, 365 dage om året på 28 sprog.

Service og support >
EN DOKUMENTERET SUCCES
Aquamatics historie

EN DOKUMENTERET SUCCES

Aquamatic-historien begynder tilbage i begyndelsen af 50'erne. Det var dengang, at marine ingeniør Jim Wynne besluttede at det var tid til en forandring. Han begyndte at arbejde på en alternativ fremdriftsløsning, som kunne kombinere indenbords ydelse med manøvreringsfordele ved en påhængsmotor. Han afsluttede sin første prototype baseret på en BB70 Penta indenbords i marts 1958. Og resten - hele vejen til nutidens højtydende Aquamatic Sterndrives - er en sand succeshistorie.