1153 Options Sailboat imgtxt

Valgmuligheder, tilbehør og tjenesteydelser

Vi tilbyder sejlere en bred vifte af muligheder, tilbehør og tjenesteydelser for øget komfort, sikkerhed og kontrol. Få en tilpasset sejloplevelse med funktioner og tjenesteydelser til lettere sejlads og ejerskab. Nedenfor er der et bredt udvalg som er til rådighed, når du bestiller din båd eller til senere hos din nærmeste Volvo Penta forhandler. Nogle muligheder skal installeres i fabrikken og bestilles sammen med systemet.

Udforsk vores muligheder, tilbehør og tjenesteydelser

 • Start panel

  Start panel

  Start-panelet bruges til at betjene motorstart og stop.
 • Udvidet garanti

  Udvidet garanti

  Ud over vores normale garanti kan du nu tilmelde dig vores Extended Coverage-program og få tre års ekstra fuld dækning af den komplette pakke - fra rorstation, motorer, drev, til propellerne.
 • Serviceaftaler

  Serviceaftaler

  Volvo Pentas serviceaftaler er designet til at hjælpe dig med at holde dit udstyr i top stand med en minimal indsats. De kan skræddersyes til dine behov og budget, hvilket giver ro i sindet og øget omkostningskontrol. Alt for at gøre din sejllads lettere og sikrere.
 • Garanti

  Garanti

  Som ejer af en Volvo Penta fritidsmotor kan du nyde vores forbedrede garanti for både motor og transmission. Fra modelåret 2014 forlænger vi vores garantiforpligtelse til 2 + 3 år eller driftstimer, alt afhængigt af hvad der sker først.
 • Volvo Penta Action Service

  Volvo Penta Action Service

  Hvis du oplever et sammenbrud, tilbyder Volvo Penta Action Service 24 timer i døgnet, hver dag på året.
 • Ekstra generator

  Ekstra generator

  En ekstra generator og en effektiv distributør kan i høj grad øge og sikre strømforsyningen om bord.
 • Batteristyringssystem

  Batteristyringssystem

  Oplev perfekt kontrol og pålidelighed med Volvo Pentas omfattende batterihåndteringssystem, inklusive e-key fjernbetjening.
 • Faste propeller til s-drev

  Faste propeller til s-drev

  Volvo Pentas faste propeller til S-drev er udviklet til at modstå saltvand og kavitationskader.
 • Foldepropeller

  Foldepropeller

  Det svævede bladdesign giver ekstremt glat løb, og den reducerede træk under sejllads øger hastigheden med op til 1,5 knob i forhold til en fast propel.