2326x600 sdrive features dealerfinder

Egenskaber og fordele

Et perfekt match for sejlbåde

Sæt sejl, følg vindene - men glem aldrig betydningen af en holdbar og pålidelig motor. Volvo Penta Saildrive er en yderst effektiv motor-, drev- og propelpakke til hurtig og kraftig manøvrering, der får dig til det sted du ønsker - i de tidspunkter, hvor vinden har forladt dine sejl.

 

 • Drev

  Drev

  UNIKKE FORDELE

  Med denne yderst effektive motor, drev og propellerpakke vil du opleve lydhør og kraftig manøvrering. Denne Volvo Penta-innovation giver også fremragende komfort på grund af sin rolige og glatte drift. Volvo Penta Saildrive tilbyder mange unikke funktioner.

  1. Sejldrevs olie kan blive skiftet inde fra båden.
  2. Trepunktsophængt beslag giver minimal støj og vibrationer uden behov for justering. Kollisionsdæmperen holder motoren på plads i tilfælde af slag.
  3. De foldende propeller giver mindre træk, mere power og pålidelig funktionalitet.
  4. Klingerne åbnes og lukkes ved hjælp af en pålidelig konisk tændermekanisme.
  5. Split anode, der kan udskiftes uden at fjerne propellen.
  6. Hydrodynamisk optimeret design giver lav træk under sejlads.
  7. Patenteret elektrisk isolering af drev og propeller for at minimere risikoen for korrosion.
 • Motor

  Motor

  VERDENSKENDT MOTOR DESIGN

  Vores sejlbåde motorer er velkendte i hele det internationale sejlads samfund for deres fremragende kraft og rolige drift.

  1. Ferskvandsafkøling er standard.
  2. Hurtig brændstofblødning.
  3. Effektiv indsugningsdæmper bidrager til lav motorstøj.
  4. Holdbar multi-remme med brugervenlig strammer.
  5. 115A generator med indbygget opladesensor.
  6. Stiv motorblok for lav støj.
  7. Motorsuspension med stort dæmpningsvolumen øger komforten.

 

1860x1050 ml sailboat comfort teaser3

Lavt omdrejningstal - høj komfort

Volvo Penta D-seriens motorer er klassificeret ved lave omdr./min., Hvilket kun betyder 1800-2.300 omdr./min. ved cruising hastighed. Dette resulterer i minimale vibrationer og lave støjniveauer - som reduceres yderligere med sejldrev.

1860x1050 propulsion uniquemarine teaser3

Drejningsmoment til sejlbåde

D-seriens motorer leverer højt drejningsmoment også ved lave omdr./min. Det betyder masser af effekt og hurtig reaktion på alle kommandoer. Det giver også effekt til at trække nogle af de kraftigste generatorer i branchen.

1860x1050 ml saildrive 115a teaser3

Effektiv opladning

Dagens sejlbåde afhænger af elektricitet. Alle D-seriens motorer er udstyret med høj kapacitetsopladning. 115A-generatoren har en indbygget opladesensor, der giver korrekt batteriladningsspænding. Alle modeller kan have en ekstra motormonteret generator.

 

1860x1050 propeller folding fact reverse teaser2

Øget effektivitet med foldepropeller

En Volvo Penta foldepropel giver dig op til 1,5 knob højere hastighed under sejl sammenlignet med en fast propel. Propellernes elliptiske profil sikrer også lav støj og minimal vibration. De elliptiske blade giver et effektivt tryk, selv i bakgear, og den unikke knivprofil giver også sikker lukning, når bladene er i neutral position. Dette vil øge din sejloplevelse meget.

Foldepropellere >

 

Ekstra generatorer

Volvo Penta motorer har vekselstrømsgeneratorer, der passer perfekt til motorens drejningsmoment for at give ekstra opladning uden at miste manøvreringskraften. Opgradering med en ekstra generator giver høj kapacitetsopladning til 12V og 24V

1860x1050 ml saildrive alternator teaser2

 

1860x1050 ml saildrive startstop teaser2

Pålidelig start – Simpel stop

Med automatisk forvarmning og relæaktiveret starter solenoider, pålideligt og hurtigt. Elektrisk stop er standard på alle D-serie motorer.