• Sejlbådsmotorer

  Sejlbådsmotorer

  Sejlads kan være alt om de naturlige elementer og fange de bedste vinde.
  En pålidelig, stille, brændstofeffektiv motor, der er parret med et state-of-the-art
  drev og propeller, vil dog give ro i sindet og forbedre din
  sejloplevelse betydeligt.

  Se motorer

 

Velbevist effektivitet

Velbevist effektivitet

Volvo Penta dieselmotorer til sejlbåde har vist deres pålidelighed og effektivitet i hele sejladsen overalt i verden. De er velkendte for deres bemærkelsesværdige kraft og rolige drift. Andre fordele du kan opleve er:

 • Minimale vibrationer og lyd
 • Lavt træk under sejlads
 • Høj effektivitet under power
 • Integreret vandindtag
 • Elektrisk isoleret drev og propeller
 • Crash absorber holder motoren på plads i tilfælde af en belastning
 • Split anode, udskiftelig uden at fjerne propeller
Funktioner >
Forbliv i kontrol

Forbliv i kontrol

Udvid din sejloplevelse og hold dig sikker og i fuld kontrol med Volvo Penta's ergonomisk designet styringer. Desuden kan Sejldrev-systemet udvides med skræddersyet propel muligheder, som for eksempel foldepropeller, for yderligere at øge effektiviteten. Hver vare er udviklet og fremstillet af Volvo Penta - for et perfekt match og optimal præstation.

Invester i en bedre oplevelse

Den nemmeste måde at forbedre din sejladsoplevelse kan gøres simpel ved bare at ændre din båds motor. En ny motor eller drivlnje kan give dig en renere, hurtigere, mere støjsvage og mere komfortabel sejleoplevelse samt give ro i sindet. Repowering vil også øge værdien af din båd. Når du skifter din gamle motor til en D1 og D2 motor, inklusive sejldrevet, har Volvo Penta udviklet repowering kits for at sikre en sikker, nem og omkostningseffektiv udskiftning. Hvert kit er lavet til at matche, og er blevet grundigt testet og vil medføre minimal indvirkning på din eksisterende motorbænk.

Repowering >

 

Beviset ved VOLVO OCEAN RACE

Vi søger altid nye måder at gøre din sejloplevelse lettere og mere behagelig - selv i de mest ekstreme situationer. Tag Volvo Ocean Race, for eksempel - omkring 39.000 sømil af ekstrem produkttest. Volvo Penta dieselmotor driver alt ombord, i verdens hårdeste offshore race. Så efter drift i så alvorlige forhold, og i så lang tid kan vi med sikkerhed levere godt udstyr ombord på din båd.

 

EASY BOATING

EASY BOATING

Intuitive, effektive og sikre produkter og tjenester. Alt integreret for at gøre din tid på vandet mere behageligt og afslappende - uanset din oplevelse. Det er vores kernefilosofi - grundlaget for alt, hvad vi gør. Vi kalder det Easy Boating.

Easy boating >
VOLVO PENTA ACTION SERVICE

VOLVO PENTA ACTION SERVICE

Vores globale forhandlernetværk, din første kontaktlinje, understøttes af Volvo Penta Action Service, vores telefonbaserede hjælpelinje og support service, der yder assistance 24 timer i døgnet, hver dag hele året, på 28 sprog.

Volvo Penta Action Service >
VOLVO PENTA ORIGINAL RESERVEDELE

VOLVO PENTA ORIGINAL RESERVEDELE

Ved brug af ægte Volvo Penta reservedele i en høj kvalitet, er det nøglen til at sikre en højtydende, velfungerende motor til din båd. Korrekte reservedele vil også sikre, at motorens brændstofeffektivitet opretholdes for at holde brændstofomkostningerne og emissionerne nede.

Find og køb dine reservedele >