n

Funktioner og fordele

Indenbordsmotor

Hvad enten dent er installeret i en Volvo Ocean Race-yacht eller i en privat sejlbåd, har Volvo Penta dieselmotorer vist sin pålidelighed og effektivitet. Disse motorer er velkendte af sejlere over hele verden for deres bemærkelsesværdige kraft og rolige drift. Det er et komplet og integreret system som alt sammen kan fås ved én leverandør.

 

Motorer du kan forstå

Volvo Penta diesel indenbordsmotorer er designet og bygget til at være meget stærke, med en kraftig motorblok og et cylindrisk topstykke. Hver motordel er udviklet til maksimal ydeevne og holdbarhed. Volvo Penta udvikler og matcher komplette pakker, og alle produkter er blevet omhyggeligt testet i vores egne testcentre.

1860x1050 sailboat features tested teaser2
2000x2000 sail features engine newsarticle mobile

Verdensberømt motor design

Vores indbyggede motorer er velkendte i hele det internationale fartøjs samfund for deres bemærkelsesværdige power og rolige drift.

  1. Ferskvand køling er standard.
  2. Hurtig brændstof udluftning.
  3. Effektiv lyddæmper bidrager til lav motorstøj.
  4. Holdbar multi v-kilerem med brugervenlig strammer.
  5. 115A generator med indbygget opladesensor.
  6. Kraftig motorblok for lav støj.
  7. Motor ophæng med stort dæmpningsvolumen øger komforten.

 

1860x1050 ml d3 teaser3

Mere performance – mindre emissioner

D-seriens motorer tilbyder et unikt marint drejningsmoment til hurtig acceleration og effektive cruising hastigheder. Den ultramoderne motorteknologi hjælper med at holde brændstofforbruget og CO2-udledningen meget lav.

1860x1050 propulsion uniquemarine teaser3

Unik drejningsmoment

D-seriens motorer leverer højt drejningsmoment selv ved lave omdr./min. Det betyder masser af power, hurtig reaktion på alle kommandoer og større komfort ombord. Det giver også power til at køre de mest kraftfulde generatorer i branchen.

1860x1050 ml evc sail teaser3

En platform af muligheder

Den elektroniske fartøjskontrol (EVC) platform giver dig mulighed for at tilføje intelligente funktioner til din indbyggede motor (D3 & D4). Low-speed mode eller den intuitive Cruise Control kan begge blive i standard kontrollerne.