• Indenbordsmotorer

  Indenbordsmotorer

  Volvo Penta marine dieselmotorer, der er specielt designet til sejlbåde,
  giver pålidelig start og betjening, lavt omdrejningstal, minimale
  emissioner og kraftfuld fremdrift.

  Se motorer

 

FANTASTISK UDSTYR – GOD SEJLLADS

FANTASTISK UDSTYR – GOD SEJLLADS

D-serien tilbyder sejlere alt det nyeste i nutidens dieselmotorteknologi. Resultatet er en ren og stille oplevelse. Fordelene omfatter unikt drejningsmoment, elektronisk gearskift og gasregulator, fuld EVC-funktionalitet (D3 & D4), herunder motorovervågning og diagnostik, fartcomputer og mere:

 • Høj ydeevne og pålidelighed
 • Lav motorstøj for god komfort ombord
 • Højt drejningsmoment ved lave omdr./min
 • Effektiv opladning og pålidelige starter
Funktioner >
ERGONOMISK MANØVRING

ERGONOMISK MANØVRING

Udvid din sejloplevelse og hold dig sikker og i fuld kontrol med Volvo Penta's ergonomisk designet styringer. Desuden kan Sejldrev-systemet udvides med skræddersyet propel muligheder, som for eksempel foldepropeller, for yderligere at øge effektiviteten. Hver vare er udviklet og fremstillet af Volvo Penta - for et perfekt match og optimal præstation.

KOMPLET KONTROL

KOMPLET KONTROL

Volvo Penta's elektroniske platform, EVC-systemet, integrerer fuldt ud bådens motorer, elektronik og det unikke sæt af muligheder, der er tilgængelige fra Volvo Penta. Du kan nemt mestre og overvåge alle funktioner gennem kontrollerne og displays. Det indvendige fremdriftssystem (D3 & D4 motorer) kan udvides med unikke funktioner til sikre og lettere sejlsport. Hver vare er udviklet og fremstillet af Volvo Penta - for en perfekt match og optimal funktionalitet.

Muligheder >

 

EASY BOATING

EASY BOATING

Intuitive, effektive og sikre produkter og tjenester. Alt integreret for at gøre din tid på vandet mere behageligt og afslappende - uanset din oplevelse. Det er vores kernefilosofi - grundlaget for alt, hvad vi gør. Vi kalder det Easy Boating.

Easy boating >
VOLVO PENTA ACTION SERVICE

VOLVO PENTA ACTION SERVICE

Vores globale forhandlernetværk, din første kontaktlinje, understøttes af Volvo Penta Action Service, vores telefonbaserede hjælpelinje og support service, der yder assistance 24 timer i døgnet, hver dag hele året, på 28 sprog.

Volvo Penta Action Service >
VOLVO PENTA ORIGINAL RESERVEDELE

VOLVO PENTA ORIGINAL RESERVEDELE

Ved brug af ægte Volvo Penta reservedele i en høj kvalitet, er det nøglen til at sikre en højtydende, velfungerende motor til din båd. Korrekte reservedele vil også sikre, at motorens brændstofeffektivitet opretholdes for at holde brændstofomkostningerne og emissionerne nede.

Find og køb dine reservedele >