sejlbaade top

Sejlbåds løsninger

Hvor som helst vinden tager dig

Den allerbedste sejloplevelse består af vinden i dit hår og solen i dine øjne. En Volvo Penta sejlbådsmotor ombord, vil kunne sikrer at du kan nyde de mindeværdige øjeblikke og holde øje med det, der er vigtigst. Vores motorer er stille og effektive og leverer pålidelig kraft - med et minimum af vibrationer - hvor og hvornår der er mest brug for.

Fremdriftsløsninger

 

Sammenlign fremdriftsløsninger

 

Beviset ved VOLVO OCEAN RACE

Vi søger altid nye måder at gøre din sejloplevelse lettere og mere behagelig - selv i de mest ekstreme situationer. Tag Volvo Ocean Race, for eksempel - omkring 39.000 sømil af ekstrem produkttest. Volvo Penta dieselmotor driver alt ombord, i verdens hårdeste offshore race. Så efter drift i så alvorlige forhold, og i så lang tid kan vi med sikkerhed levere godt udstyr ombord på din båd.

Foldepropellere

Foldepropellere

Volvo Pentas patenterede 2-, 3- og 4-bladet foldepropellere giver lav modstand under sejlads, men alt den fremdrift som en fast propel giver – både frem og tilbage. Sortimentet dækker motorudgange 5-120 hk.

Læs mere

Invester i pålidelighed

Invester i pålidelighed

Selv når der sejles, vil der være tidspunkter, hvor du er afhængig af din motors pålidelighed og løbende ydeevne. Dog kan ældre motorer lide af gammel teknologi og deklasserede effekt. En nem måde at ændre dette på er at repower dit fartøj og sætte en ny motor i. Til D1 og D2 motorer har Volvo Penta udviklet repowering kits for at sikre en sikker, nem og omkostningseffektiv udskiftning.

Læs mere

Tilbehør til sejlere og besætning

Kontrol

Kontrol

Vores sejlbådskontrol med ergonomisk design og solid føler, er designet for sikker og pålidelig håndtering til styring af motoren. Dens form og kompakte målinger minimerer risikoen for komplikationer.

Læs mere

Ekstra generatorer

Ekstra generatorer

Nutidens både er udstyret med flere og flere elektrisk drevne tilbehør til både komfort og sikkerhed. Det er her, hvor ekstra, pålidelige generatorer kommer ind - for tilstrækkeligt at oplade både motor og ekstraudstyr. Volvo Penta-generatorerne er tilpasset kapaciteten af hver motor for at sikre effektiv opladning uanset motorens hastighed.

EVC til D3 og D4 motorer

EVC til D3 og D4 motorer

For D3 og D4 motorer kan EVC (Electronic Vessel Control) systemet give dig mulighed for at tilføje fordelagtige funktioner og muligheder som Cruise Control eller Glass Cockpit System - et styrings- og overvågningssystem, der samler alle kørselsoplysninger og viser dem på en eller flere højteknologiske skærme.