2326x600 ml partsservice yss dealerfinder

Yacht Series Support

Service, der matcher din yacht

For yachts, der drives af Volvo Penta IPS 500-600 i tredobbelte eller firedoble installationer eller IPS 700-1350 i twin, triple eller quadruple installationer, tilbyder vi et eksklusivt døgnet rundt supportprogram, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dine dyrebare dage på vandet. Der er ingen gebyr for dette prioriterede serviceprogram.

 

Fakta

  • Én kontakt i hele sagen
  • Tilgængelig til opkald 24/7 via en direkte telefonlinje
  • Specielt uddannede operatører håndterer dit opkald
  • Find den nærmeste uddannede tekniker, for at vurdere servicens behov
  • Dækningen er sluttet til yachten
2326x600 ml partsservice yss badge teaser2

 

1860x1050 ml partsservice yss service teaser2

Med dig hele vejen

Yacht Series Support er tilgængelig 24/7 via en direkte telefonlinje. Mens et problem er åbent, opretholder Yacht Series Support tilsynet og holder dig eller din designer opdateret med fremskridtene. Yacht Series Support er din eneste kontakt. Operatører, der er specielt uddannet til at hjælpe Volvo Penta IPS-kunder, vil tage dit opkald. Disse operatører har adgang til din yachts tekniske detaljer og hjælper med at finde den nærmeste Volvo Penta-uddannede tekniker for at imødekomme servicebehovet hos dit Volvo Penta-produkt. Dækningen er specifik for yachts; enhver kan ringe til Yacht Series Support på dine vegne, forudsat din yacht er registreret, og den, der ringer op, er klar med din unikke PIN-kode (aktiveret ved registrering).

 

Tilgængelighed

Yacht Series Support er kun tilgængelig til fritidsapplikationer og fritidsbrug. Der er ingen gebyr for dette prioriterede serviceprogram. Yacht Series Support er tilgængelig for dig i hele dækningsperioden for din Volvo Penta begrænset garanti. Selvom et servicebehov ikke er dækket af Volvo Penta begrænset garanti, kan Yacht Series Support hjælpe med at finde kvalificerede teknikere til at give dig service.