1860x1050 ml inboard features my dealerfinder

Funktioner og fordele

Motorer til overlegen cruising

Kraftig acceleration, komfortabel kørehastighed og et udvidet sortiment er kendetegnene for Volvo Penta Indenbordsmotorer, hvor du vil få den bedst mulige komfort. Problemfri ejerskab med høj sikkerhed, service er også inkluderet som standard i hver Volvo Penta-motor. Det unikke marint drejningsmoment kombineret med høj pålidelighed, brændstofeffektivitet, lave emissioner og en række smarte funktioner vil give alt hvad du behøver for high-class cruising.

 

Det imponerende udvalg

Volvo Penta's indenbords sortiment består af otte forskellige motorstørrelser med effektniveauer helt op til en imponerende 900 hk. Alle motorer udmærker sig i kraft / vægtforhold og pålidelighed, hvilket betyder, at uanset hvad dit fartøjs krav er - fra små fritidsfartøjer til speedbåde - kan du altid finde en Volvo Penta diesel-indenbordsmotor, der passer perfekt til dine behov.

1860x1050 ml inboard engine my teaser2
1860x1050 ml torque teaser2

Mindre brændstof, mindre emissioner

Det unikke marint drejningsmoment giver din båd hurtig acceleration og effektive marchhastigheder. Kombineret med vores banebrydende motorteknologi resulterer dette også i minimeret brændstofforbrug og CO2-udledning. En sand win-win situation.

Nye niveauer af manøvredygtighed med joystick

Med Volvo Penta joystick til indboard installationer er komplicerede gear-, gas- og rat kombinationer ikke længere nødvendige til manøvreringer i havne og under Docking. Alle manøvrer er helt intuitive. Føreren skubber eller roterer joysticket i den ønskede retning, og båden reagerer: fremad, tilbage, sidelæns eller drejer omkring sin egen akse. Når du sejler, kan du styre din båd med joysticket ved enhver hastighed med perfekt kontrol og respons.

Indenbords muligheder >

2324x1200 ml inboard hero joystick teaser2
1860x1050 propulsion frame teaser2

Solid og robust

Volvo Penta marine diesel indenbordsmotorer er designet og bygget til at være meget stærke, med en kraftig motorblok og et cylindrisk topstykke. Dette giver motoren fremragende pålidelighed og lang levetid, hvilket giver ro hos bådejeren.

 

Teknologi der gør en forskel

Volvo Penta marine dieselmotorer er robust designet, og alle dele er udviklet til maksimal ydeevne, holdbarhed og lang levetid. Vores motorer er et resultat af over et århundrede maritime innovationer og udviklinger, og kan drage fordel af de tekniske fremskridt i hele Volvo koncernen. Alle produkter - fra motorer og drev til propeller og styresystemer - er udviklet og fremstillet af Volvo Penta, hvilket gør dem til en perfekt pasform, og alle produkter er blevet omhyggeligt testet i vores egne testcentre. Resultatet? Motorer og drev, der virkelig gør en forskel i power og ydeevne, ved lav støj, vibrationer og udstødningsgasser. Kort sagt - den allerbedste sejladsoplevelse.