valg og tilhehoer

Valg og tilbehør

Tilpas din oplevelse

Med Volvo Penta kan du altid være i fuld kontrol. Med ekstraudstyr og tilbehør, der er specielt udviklet og testet, så de passer perfekt til din motor og drevsystem, kan du nyde nye niveauer af sikkerhed, manøvredygtighed og komfort. Når du bestiller din båd, kan du tilføje smarte muligheder, der vil forbedre din tid på vandet. Og for eksisterende bådejere kan du altid udvide oplevelsen med Volvo Penta's brede udvalg af tilbehør.

Når du bestiller din båd

Muligheder 

Når du bestiller din båd eller fremdriftssystem, har du mulighed for at tilpasse din sejladsoplevelse med vores vifte af muligheder. De fleste muligheder skal installeres i fabrikken og bestilles sammen med systemet.

For at undersøge, hvad der er tilgængeligt for dig, skal du vælge nedenfor.

Til motorbåde

Se tilgængelige muligheder for motorbådes fremdrivningssystemer

Volvo Penta IPS >
Indbordsmotorer >

For speedbåde

Se tilgængelige muligheder for speedbådes fremdrivningssystemer

Volvo Penta IPS >
Indbordsmotorer >
Aquamatic sterndrive Diesel >
Aquamatic sterndrive Benzin >
Forward drive >

Til Sejlbåde

Se tilgængelige muligheder for sejlbådes fremdrivningssystemer

Saildrive >
Indenbordsmotorer >

Opgrader din båd

Tilbehør

Volvo Penta tilbehør kan tilføjes, når du vil udvide eller tilpasse din sejladsoplevelse. Vores sortiment starter ved styrepladsen med rat, instrumenter og skærme, og fortsætter under dæk med elementer til motorer, herunder ekstra brændstoffiltre og ekstra generatorer. Med ACP under vand, giver vi aktiv korrosionsbeskyttelse og et komplet udvalg af state-of-the-art propeller.

Se alt tilbehøret