2326x800 ml partsservice service imgtxt

Service og support

Service, skræddersyet til dine behov

Din Volvo Penta-forhandler er altid klar til at hjælpe dig og levere ekspertise, reservedele i en høj kvalitet, service og support - skræddersyet til dine specifikke behov. Vedligeholdelses- og reparationsarbejde udføres af autoriserede teknikere, der løbende er uddannet i de nyeste Volvo Penta-teknologier og reparationsmetoder, og kun ved brug af ægte Volvo Penta reservedele, hvilket betyder, at du ud over at få den bedste pleje til dit produkt også nyder godt af den 2-årige reservedelsgaranti.

Ved at udnytte den brede vifte af Volvo Penta-tjenester og support vil du holde dit udstyr i top stand og give en sikker, pålidelig og behagelig sejladsoplevelse.

 

1860x1050 ml parts partsdistribution teaser2

Global Forhandlernetværk

Med vores omfattende netværk af autoriserede marine fritidsforhandlere - der findes på over 130 markeder over hele verden - er du aldrig langt fra lokal ekspertise og reservedele i en høj kvalitet, service og support til dit Volvo Penta-udstyr.

1860x1050 or partsservice actionservice operator teaser2

Volvo Penta Action Service

Volvo Penta Action Service, vores telefonbaserede opdeling og support service giver dig 24-timers support og assistance hver dag på året - uanset hvor du er.

1860x1050 ml partsservice timeatsea boat teaser2

Serviceaftaler

Skræddersyet til dine særlige behov, Volvo Pentas serviceaftaler hjælper dig med at holde dit udstyr i top stand, med minimal indsats.

1860x1050 mc oilanalysis teaser2

Olieanalyse

Med Volvo Penta-olieanalyse får du en helbredsundersøgelse af motoren eller transmissionsbetingelsen, der hjælper dig med at planlægge service og vedligeholdelse.

1860x1050 ml partsservice warranty aq teaser2

Garanti

Volvo Penta-produkter er omfattet af Volvo Pentas internationale begrænset garanti. Kontakt din for handler for mere info.

1860x1050 ml partsservice extendedcoverage boat teaser2

Udvidet dækning

Udvid din ro i sindet ved at tilføje udvidet dækning. Med dette program får du yderligere dækning for dit Volvo Penta-produkt i op til tre ekstra år.