2326x800 ml propellers imgtxt

Kunsten at præsterer

Volvo Penta propeller er en teknisk kunstform. Bag den mindste kurve er de glatteste profiler og tyndeste vinkeler, er en state-of-the-art designproces baseret på mange års erfaring. Vi kender propeller, men vigtigst af alt udvikler vi hele drivlinjen. Sådan kan vi konvertere power til virkelige resultater, som du kan føle på vandet. Det er denne ydeevne, der fører til større sejlglæde, mens det samtidig bidrager til din drivlinjes lange holbarhed.

Propeller til motorbåde og sejlbåde

 

2326x600 ml parts accessory banner dealerfinder mobile2

 

En bred vifte af oplevelser

Aquamatic Sterndrive, Saildrive, Volvo Penta IPS og Forward Drive er blandt de største opfindelser som altid har ydet i den marine industri - avanceret og innovativ teknik, der kun kan komme fra lang erfaring og en urokkelig vilje til at levere større sejlglæde. Vores propeller er ingen undtagelse. De er og har altid været en vigtig del af denne innovative proces og har en integreret rolle i at ændre definitionen af ydeevne, komfort og køreglæde.

Den eneste vej frem

For Volvo Penta vil propeller altid være designet som en del af et komplet fremdriftssystem. Det er den eneste vej. Uanset om du har en motorbåd eller sejlbåd, er der en ægte Volvo Penta propel designet helt til dine behov.

 

1860x1050 or partsservice parts warranty teaser2

Fordobl din garanti

Ægte Volvo Penta propeller er dækket af vores standard 12 måneders garanti. Få dem leveret og installeret af en autoriseret Volvo Penta-forhandler, og vi forlænger garantien til 24 måneder - herunder arbejdskraften.

Garanti >

1860x1050 propellerguide teaser2

Propel guide

Yderligere oplysninger om propeller, herunder reservedelsnumre, propellerstørrelser og installationshardware findes i Volvo Penta Propeller Guide.

Download propel guide (PDF, 9.3 MB)