easy boating top

Easy Boating

På Volvo Penta mener vi, at sejlads skal være så underholdende og afslappende som muligt. Vi bruger derfor vores erfaring og ekspertise til at levere integrerede, innovative, brugervenlige og brændstofeffektive løsninger, der gør din sejladsoplevelse endnu mere fornøjelig. Det er den smartere vej til Easy Boating.

Et fuldt integreret system

Et fuldt integreret system

Hos Volvo Penta er alt designet, udviklet og fremstillet sammen - fra motorer til transmissioner, drev og propeller. Alt dette kan let styres og overvåges med det intuitive Electronic Vessel Control (EVC) system. Med systemet kan du plotte en rute på Glas Cockpit Systemet, aktivere autopiloten på joysticket og blive guidet til din destination. Nemt og intuitiv.

Se valgmuligheder

EN INTUITIV INTERFACE

E-nøgle
REMOTE POWER

Volvo Pentas e-nøgle er en enkelt nøgle der kan bruges frit om bord, der gør det muligt for dig at gøre alt – selv lige ved kajen. Fjern eller sluk for strømmen, kontroller udvendig belysning, opvarmning eller medieudstyr. Oplev kontrollen fra fjernt – smart, enkelt og sikkert.

Joystick
Fremragende manøvredygtighed

Bagud og sidelæns docking. Fremad ved fuld hastighed. Stabilitet under barske forhold. Hvor som helst du går, giver joysticket dig præcision lige ved hånden med sine unikke funktioner - Joystick Driving og Joystick Docking.

Glas Cockpit System
Alt lige ved hånden

Tryk, tap, zoom og plot din vej til en mere harmoniseret sejladsoplevelse med vores Glass Cockpit System. Problemfrit overblik og navigationsdata, plus kontrol af motoren - sammen på en lydhør og fuldt tilpasselig bredskærm.

  • Uovertruffen ydeevne og effektivitet

    Uovertruffen ydeevne og effektivitet

    Som en del af Volvo koncernen har vi 100 års erfaring med at udvikle fremdrivningssystemer til dine behov. Roligere, mere effektiv, mere pålidelig. Alt for at give dig uovertruffen ydeevne og for at hjælpe dig med at få så meget som muligt ud af hver eneste dråbe brændstof. Med andre ord - mere sejlads, mere sjov.

 

Ejerskab gjort enkelt

Ejerskab gjort enkelt

Som en del af Volvo koncernen har vi 100 års erfaring med at udvikle fremdrivningssystemer til dine behov. Roligere, mere effektiv, mere pålidelig. Alt for at give dig uovertruffen ydeevne og for at hjælpe dig med at få så meget som muligt ud af hver eneste dråbe brændstof. Med andre ord - mere sejlads, mere sjovt

Find din lokale forhandler >
Hvor som helst

Hvor som helst

Volvo Pentas globale forhandler netværk er til stede i over 130 lande og støttet af Volvo Penta Action Service. Assistance er tilgængelig 24 timer i døgnet, 365 dage om året og på 28 sprog. Så uanset hvor dit eventyr tager dig, er vi aldrig langt væk.

Volvo Penta Action Service >