penta underside

motorenovering

Ægte service, der er skræddersyet til dine behov

Vi er altid klar til at hjælpe dig og levere ekspertise, reservedele af høj kvalitet, service og support - skræddersyet til dine specifikke behov. Vedligeholdelses- og reparationsarbejde udføres af vores autoriserede teknikere, der løbende trænes i de nyeste Volvo Penta-teknologier og reparationsmetoder.

 

På vores værksted udfører vi alle typer reparationer og vedligeholdelse på Volvo Penta motorer. Vi udfører arbejde på både fritids motorer, kommercielle motorer og industri motorer. Vores moderne værksted råder over diverse specialværktøjer for renovering og reparation af Volvo Penta motorer.

01 motorrenovering
02 motorrenovering

Vores værksted udfører alle typer reparationer samt udskiftning af komplette Volvo Penta motorer. Vi udfører arbejde på lystbåds motorer, erhvervs mootorer og industri motorer. Vores moderne værksted råder over alle nødvendige specialværktøjer for renovering, reparation eller udskiftning af Volvo Penta motorer.

Vi anvender kun originale Volvo Penta reservedele, hvilket betyder at du har glæde af den 2-årige garanti, når reservedelene monteres af en autoriseret forhandler.

Ved at udnytte den brede vifte af Volvo Penta-servicetjenester og support vil du holde dit udstyr i tip-top stand og sikrer dermed en sikker og behagelig sejlads.