penta underside
V8-350-CE

V8-350-CE

Beskrivelse

V8-350 er en del af Volvo Pentas nye generation af avancerede V8-benzinmarinemotorer. Præcis som dens forgænger er V8-350 desuden en motor med en høj motorydelse, der er spækket med ny teknologi, der overholder EPA Tier 3-kravene og lidt til.

V8-350 kombinerer høj ydeevne med lav miljøpåvirkning. Takket være det gode forhold mellem kraft og vægt yder denne motor en fremragende indsats. Det lave støj- og vibrationsniveau forbedrer komforten ombord. Den effektive katalysator sikrer lave niveauer af emissioner og CO2 og minimerer lugtgener.

V8-350-C vejer omkring 100 kg mindre end alle andre motorer på markedet i samme klasse, hvilket giver et yderst konkurrencedygtigt forhold mellem vægt og styrke. Desuden er de nye motorer både stærke og brændstof- og olieøkonomiske.

Motoren er også blevet udstyret med VVT-teknologien (Variable Valve Timing, der optimerer drejningsmoment ved lave omdrejningstal, mens kraftudtaget ved høje omdrejningstal maksimeres. Dette giver en hurtigere acceleration, øget tophastighed og en mere jævn og bedre reaktionsevne i mellemklassen.

V8-350 er – som alle Volvo Penta-benzinmotorer – fuldt integreret i Volvo Pentas elektroniske EVC-platform.