D7A T / UCM274F HE KC

D7A T / UCM274F HE KC

Beskrivelse

Volvo Penta D7A T er en 50 Hz, 1500 rpm, in-line 4-cylindret, 7,1 -liters direkte indsprøjtede  komplette marine diesel genset med en vandkølet udstødningsmanifold og turbo.


DEN KOMPLETTE LØSNING

Volvo Penta Genset-systemet er den komplette løsning til et skibs strømkrav. Den leveres komplet med motor, generator og overvågningssystem, alle testet og klar til installation om bord. Motor og generatorer er typegodkendt af større klassifikationsselskaber. Genset kan leveres med komplette klassifikationsbeviser.

PÅLIDELIG OG KRAFTFULD

Motorens robuste design med en stigeramme boltet til motorblokken gør den yderst pålidelig. Den stive in-line cylinderblok med generøst dimensionerede krumtapakselager, vandkølet udstødningsmanifold og turbo giver en kraftig motor.

HØJ KOMFORT OMBORD

De minimale vibrationer og lave lydniveauer i denne robuste dieselmotor, bidrager til at give høj komfort ombord.

SERVICE VENLIGT

Let tilgængelige vedligeholdelsespunkter og single-side servicering bidrager til, at motoren er nem at betjene. Selv større vedligeholdelse er muligt at udføre ombord.

MARINE KOMMERCIEL KONTROL SYSTEM

Volvo Penta Marine Kommerciel Kontrol System er et motorstyrings- og overvågningssystem, der nemt integreres i skibets kontrolsystem. Alle handlinger vises med tekstbeskeder, på et hvilket som helst angivet sprog og logges ind i en ikke-sletbar hukommelse.

TEKNISKE EGENSKABER

  • Fremragende overvågning med Volvo Penta Marine Kommerciel Kontrol System - Robust motor design til pålidelig drift - Let tilgængelige servicepunkter og single-side servicering
  • Fremragende drejningsmomentegenskaber - Godkendt af større klassifikationsselskaber - Pålidelig ydeevne for maksimal oppetid

Teknisk Data

  • Antal Cylindre: 6
  • Motor Volume liter / cui: 7,2