D16 MG / HCM534F RC

D16 MG / HCM534F RC

Beskrivelse

Volvo Penta D16 MG er en 50 Hz, 1500 rpm, in-line 6-cylindret, 16,1-liters direkte indsprøjtede komplette marine diesel genset med en vandkølet udstødningsmanifold, turbo, og efterkøler.


DEN KOMPLETTE LØSNING

Volvo Penta Genset-systemet er den komplette løsning til et skibs strømkrav. Den leveres komplet med motor, generator og overvågningssystem, alle testet og klar til installation om bord. Motor og generatorer er typegodkendt af større klassifikationsselskaber. Genset kan leveres med komplette klassifikationsbeviser.

PÅLIDELIG OG KRAFTFULD

Motorens robuste design med en stigeramme boltet til motorblokken gør den yderst pålidelig. Den stive in-line cylinderblok med generøst dimensionerede krumtapakselager, vandkølet udstødningsmanifold og turbo giver en kraftig motor.

NEM INSTALLATION – SERVICEVENLIG

Designet til at modstå højt modtryk, denne genset er let at installere og perfekt til installationer, der kræver yderligere tredjedelskomponentstyringsudstyr. Dets gode tilgængelighed letter også service og vedligeholdelse.

LAVT PÅ BRÆNDSTOF OG EMISSIONER

Ved at styre enhedsinjektorer og brændstoffordeling optimerer EMS's elektroniske styringssystem brændstof-luftblandingen, der fører til forbedret forbrænding. Resultatet er høj termisk effektivitet, lavt brændstofforbrug og reducerede udstødningsemissioner.

OVERLEGEN LAST-UDØVELSE EVNE

Dobbelt-indgang turbo med puls opladning og det højeffektive hastighedsstyringssystem giver denne motor overlegen belastningskapacitet.

MARINE KOMMERCIEL KONTROL SYSTEM

Volvo Penta Marine Kommerciel Kontrol System er et motorstyrings- og overvågningssystem, der nemt integreres i skibets kontrolsystem. Alle handlinger vises med tekstbeskeder, på et hvilket som helst angivet sprog og logges ind i en ikke-sletbar hukommelse.

TEKNISKE EGENSKABER

  • Fremragende overvågning med Volvo Penta Marine Kommerciel Kontrol System - Dobbelt-indgang turbo med puls opladning - EMS elektronisk styringssystem til optimeret brændstofeffektivitet - PTO-kapacitet 
  • Godkendt af større klassifikationsselskaber - stigeramme boltet til motorblokken - God tilgængelighed gør service og vedligeholdelse let – Højtryksbrændstofinjektorer

Teknisk Data

  • Antal Cylindre: 6
  • Motor Volume liter / cui: 16,1