2326x600 mc genset lights dealerfinder

Funktioner & fordele

Power, der ikke vil slutte

Valg af Volvo Penta Marine Gensets til din elektriske elproduktion ombord betyder høj pålidelighed og brændstofeffektivitet. Ikke kun opfylder vores motorer alle præstationsbehov fra klassifikationsselskaber og krævende operatører eller OEM'er, de har også en bred vifte af tjenester til optimering af din investering takket være Volvo Penta's globale forhandlernetværk.

 

Fuldstændig og testet – Klar til installation

Alle Volvo Penta Marine Gensets leveres komplet og testet - klar til installation. I Volvo Penta testanlægget testes alle genset grundigt under de samme forhold, som de står over for på dit fartøj. Hver enkelt kraftenhed gennemgår et omfattende testprogram, der omfatter belastningsaccept og automatisk start samt testkørsel og klassegodkendelse.

1860x1050 mc tested teaser2

Fuldt kompatible overvågningssystemer

Volvo Penta-styrings- og overvågningssystemet er baseret på Modbus-protokollen og udstyret med et stort antal hardwire kontakter. Dette muliggør hurtig og sikker integration med de fleste tavler og strømstyringssystemer, der er tilgængelige på markedet. Overvågningssystemet og dets række funktioner - f.eks. auto-start, shut-down og alarmer - overholder alle internationale standarder.

Unikke tekniske egenskaber

 

Høj belastningsevne

Med Volvo Penta Marine Gensets har du adgang til fuld power output når du starter motoren. Takket være det høje drejningsmoment, der straks svarer på en given belastning og leverer den nødvendige effekt.

Fleksibel kontrolsystem

MCC-platformen er den kraftige grænseflade til styring af f.eks. flere installationer og effektiv belastningsdeling. Åben CAN Interface giver dig motoren leveret uden et styresystem. Forskellige muligheder med eller uden nedlukning afsendere og kontakter er til rådighed.

En lang række af kølesystemer

Volvo Penta Marine Gensets fås med en lang række kølemuligheder - varmeveksler, køl, radiator eller central køling.

 

Kompakt og nem at servicere

Grundlaget for Volvo Penta Gensets er glat løbende og pålidelige marine dieselmotorer. Kompakt design, der optager mindre plads i maskinrummet, og har god tilgængelighed - med let tilgængelige servicepunkter - gør service og vedligeholdelse nemme. De fleste motorer understøtter brug af edb-diagnostikværktøjer, til lettere fejlsporing.

1860x1050 mc service teaser2
1860x1050 mc amulet teaser2

Flere installationer

Volvo Penta motorer og komplette marine gensets anvendes ofte i dieselelektriske operationer. Kompakt og nem at installere, i multi-motor kombinationer kan de bruges trin for trin for at optimere motorbelastningen i opstrøms og nedstrøms operationer. Dette vil medvirke til at holde brændstofforbruget og motorens driftstid - og de samlede omkostninger ved ejerskab - på de lavest mulige niveauer.

Investeringsekspertise

Gennem langvarigt samarbejde med operatører, designere, producenter og klassifikationsselskaber, kender vi din branche. Men vi ved også, at du vil udnytte den nyeste teknologi, drive en rentabel drift og opfylde miljøkrav. Og hvis du har brug for en beregning af ejeromkostninger, hjælper vores forhandlere dig med at få mest muligt ud af din investering.

1860x1050 mc engineroom service teaser2