2326x600 mc warranty dealerfinder

Garanti

Beskyt din investering

Med en Volvo Penta-garanti kan du have tillid til din marinemotor og den ro i sindet, der kommer fra vores førsteklasses support- og forhandlernetværk. Den ekstra mulighed for en udvidet dækning giver dig mulighed for at skræddersy din beskyttelse til at være lige så robust som motoren selv.

Hvad er inkluderet?

For de fleste motorkonfigurationer i maritim kommerciel brug dækker den begrænsede garanti 12 måneder eller et bestemt antal driftstimer alt afhængigt af typen af produkt og anvendelse. For at undersøge de nøjagtige vilkår og hvad der gælder for din specifikke motor, se venligst detaljerne i det downloadbare garantidokument nedenfor.

 

1860x1050 mc extendedcoverage sea teaser2

Udvidet garanti

Ud over standardgarantien kan du købe vores Udvidet garanti-program og øge antallet af driftstimer med fuld dækning af den komplette Volvo Penta-pakke. Programmet indeholder samme fulde dækning som i første års standard garanti i op til fire ekstra år. Det dækker reparation og udskiftning af defekte dele, herunder alle mærker fra Volvo Penta, men eksklusive forbrugsvarer.

Udvidet garanti >

Global netværk, lokal ekspertise

Alle garantier, spørgsmål og relaterede reparationer håndteres af din lokale Volvo Penta-forhandler. For at sikre, at du får den bedste dækning - så kontakt din lokale Volvo Penta-forhandler for at finde ud af mere, uanset om det drejer sig om din motor, dele eller tilbehør.

Find forhandler >

1860x1050 mc warranty dealerlocator teaser2

Læs mere omkring Volvo Penta garanti

Marine Commercial Warranty International (PDF, 0.2 MB)

North America – Emisson Control System Warranty Statement (PDF, 0.2 MB)

North America – Emisson Control System Warranty Statement – Supplement (PDF, 0.1 MB)