D9 MH 261 kW 1800 rpm

D9 MH 261 kW 1800 rpm

Beskrivelse

Volvo Penta D9-MH er et in-line 6-cylindret, 9,4-liters dieselmotor under anvendelse af en højtryks-enhed injektorsystem, overliggende knastaksel, og en dobbelt-indgang turbo ved hjælp af en vandkølet udstødningsmanifold. Dette bidrager til fremragende driftsøkonomi og verdensklasse diesel ydeevne, kombineret med lave emissioner.


SOLID OG ROBUST

Motoren er designet og bygget til at være meget stærk, med en stiv støbejerns cylinderblok og cylinderhoved. Dette giver høj pålidelighed og langsigtet holdbarhed.

UNIK MARINE DREJNINGSMOMENT

Det unikke marine drejningsmoment af Volvo Penta dieselmotorer skiller sig ud blandt konkurrenterne ved at tilbyde øget lastbærende kapacitet, hurtig acceleration og evnen til at opretholde en høj farthastighed uanset belastning eller havtilstand.

LAVT BRÆNDSTOFFORBRUG

Det højteknologiske brændstofindsprøjtningssystem hjælper med at gøre motoren meget brændstofeffektiv. Kontrolenheden overvåger flere parametre, hvilket reducerer det samlede brændstofforbrug.

VERDENSKLASSE PERFORMANCE

Motorens store slagvolumen og det elektroniske styringssystem resulterer i en meget letløbende motor med verdensklasse diesel ydeevne, lavt brændstofforbrug og lave emissionsniveauer.

ELEKTRONISKE KONTROLSSYSTEMER

Volvo Penta tilbyder to typegodkendte systemer til elektronisk styring ombord. Electronic Vessel Control integrerer fuldt ud motorer, elektronik og en række valgfrie funktioner. Marine Kommerciel Kontrol System er et åbent system, der er let integreres i skibets styresystem.

LANGT SERVICE LIV

Et fremdriftssystem fra Volvo Penta er let at vedligeholde. Vores omfattende sortiment af olie i en høj kvalitet, smøring og kølemiddel sikrer drifttid og ydeevne på lang sigt. Tilbehør omfatter et brændstofforfileterer til at holde motoren i god stand.

TEKNISKE EGENSKABER

  • Højtryksbrændstofinjektorer - Elektroniske kontroller er standard - Let tilgængelige servicepunkter - Lavt støjniveau og brændstofforbrug
  • Solidt og robust motordesign - Kraftigt motordæksel - PTO-kapacitet - Instrumentation med Elektronisk Vessel Kontrol funktionalitet

Teknisk Data

  • Skrueaksel kW / hk: 261/ 355
  • Rpm: 1800
  • Antal Cylindre: 6
  • Motor Volume liter / cui: 9.4