D13-MH 331 kW

D13-MH 331 kW

Beskrivelse

Volvo Penta D13-MH er et in-line 6-cylindret, 12,8 liters dieselmotor der anvender et højtryks-enhed injektorsystem, overliggende knastaksel, og en dobbelt-indgang turbo med en vandkølet udstødningsmanifold, og miller timing. Dette bidrager til verdensklasse brændstoføkonomi og fremragende driftsøkonomi, kombineret med meget lave emissioner.


SOLID OG ROBUST

Motoren er designet og bygget til at være meget stærk, med en stiv støbejerns cylinderblok og cylinderhoved. Dette giver høj pålidelighed og langsigtet holdbarhed.

UNIK MARINE DREJNINGSMOMENT

Det unikke marine drejningsmoment af Volvo Penta dieselmotorer skiller sig ud blandt konkurrenterne ved at tilbyde øget lastbærende kapacitet, hurtig acceleration og evnen til at opretholde en høj farthastighed uanset belastning eller havtilstand.

HØJ BRÆNDSTOFFEKTIVITET

Det højteknologiske brændstofindsprøjtningssystem hjælper med at gøre motoren meget brændstofeffektiv. Kontrolenheden overvåger flere parametre, hvilket reducerer det samlede brændstofforbrug.

VERDENSKLASSE PERFORMANCE

Motorens store slagvolumen og det elektroniske styringssystem resulterer i en meget letløbende motor med verdensklasse diesel ydeevne, lavt brændstofforbrug og lave emissionsniveauer.

ELEKTRONISKE KONTROLSSYSTEMER

Volvo Penta tilbyder to typegodkendte systemer til elektronisk styring ombord. Electronic Vessel Control integrerer fuldt ud motorer, elektronik og en række valgfrie funktioner. Marine Kommerciel Kontrol System er et åbent system, der er let integreres i skibets styresystem.

LANGT SERVICE LIV

Et fremdriftssystem fra Volvo Penta er let at vedligeholde. Vores omfattende sortiment af olie i en høj kvalitet, smøring og kølemiddel sikrer drifttid og ydeevne på lang sigt. Tilbehør omfatter et brændstofforfileterer til at holde motoren i god stand.

TEKNISKE EGENSKABER

  • Højtryks-brændstofindsprøjtningsenheder - Elektroniske kontroller er standard - Let tilgængelige servicepunkter - Lavt støjniveau og brændstofforbrug
  • Solid og robust motor design - Miller indløbsventil timing - Kraftig motor cover - Instrumentering med fuld Elektronisk Vessel Kontrol funktionalitet

Teknisk Data

  • Skrueaksel kW / hk: 331 / 450
  • Rpm: 1800
  • Antal Cylindre: 6
  • Motor Volume liter / cui: 12.8