penta underside

2326x800 mc products dealerfinder

Marine kommerciel - Produkter

Volvo Penta er baseret på et omfattende motorprogram, der spænder fra 80 til 660 kW outputs, og tilbyder drevsystemer og motorer til fremdrift, komplette marine generator set og hjælpeudstyr. I mere end 100 år har vi forfinet vores tilbud til det marine marked sammen med operatører, designere, OEM'er og klassifikationsselskaber.

 

Designe, bygge, operere

Volvo Penta bekymrer sig om din virksomhed og kan hjælpe dig, uanset spørgsmålet ved hånden, eller hvilken del af den proces, du er i. For designere tilbyder vi adgang til tegninger og afgørende støtte fra vores Naval arkitekter og ingeniører. Gårde og operatører kan drage fordel af kundevenlig teknologi og nemme installationer samt ekspertisen og tilgængeligheden af Volvo Penta Dealer-netværket. Vores fuldt integrerede løsninger er udviklet til at passe til en bred vifte af applikationer - der opererer globalt.

Design, bygge, operere >

1860x1050 designbuild teaser2
1860x1050 partsservice teaser2

Med dig hele vejen

Kvaliteten og pålideligheden af Volvo Penta motorer, kombineret med hurtig og kvalificeret service og support og verdensklasse distribution af reservedele, er det, der giver dig et solidt fundament for optimal oppetid og ejeromkostninger. Med Volvo Penta-forhandlernetværket, som er global, men rig på lokal ekspertise, vil understøttelsen af Volvo koncernens omfattende distributionssystem og beskyttelse af Extended Coverage maksimere din produktivitet og tilgængelighed.

Reservedele & Service >

 

Planende arbejdsbåde kan vælge mellem Volvo Penta IPS, agterdrev eller indenbords motorer.Deplacement og delvist planende fartøjer: 100-1890 hk indenbords. 

Volvo Penta motor serien tilbyder en kombination af høj effekt, lav vægt, lavt brændstofforbrug som for blot nogle år siden var uopnåeligt.

JL SKIBSSERVICE er certificeret center og serviceorganisation for Volvo Penta kommerciel i Danmark, med egne applikations ingeniører, servicepersonel, samt velassorteret service værksted.

Samtidigt har vi et stort netværk af autoriserede kommercielle forhandlere fordelt over hele landet som sikre vores kommerciel kunder den bedste service.

Vi varetager salget af kommercielle motorer i Danmark for Volvo Penta , direkte til slutbrugere, værfter, rederier og gennem vores store forhandlernet.

JL Skibsservice har et tæt samarbejde med Volvo Penta`s personale på Volvo Penta AB i Sverige, men har selvfølgelig vores egne specialkompetencer, salgssupport og reservedelsafdeling.

Kommerciel kunder kan ansøge om en reservedelskonto direkte hos JL Skibsservice inkluderet en døgnet rundt tilgængelighed via internettet.

I vores webshop findes alle sprængskitser af Volvo Penta`s motorer som der findes reservedele til.

På vores eget lager har vi ca. 100.000 forskellige artikler og det som ikke findes tilgængeligt lokalt får vi leveret fra centrallagerne indenfor 24 timer.

Vi sender reservedele over hele verden. Alle reservedelsaftaler er individuelle. Kontakt vores reservedelsafdeling.

a8cd4cea7f14e487639bd314a3bddbedGÅ TIL VORES NYE WEB SHOP HER