D2-40/130S

D2-40/130S

Beskrivelse

Volvo Penta D2-40 er en totalt integreret pakke med den perfekt afstemt Saildrive 130 S, der drives af in-line 4-cylindret 1,5-liters naturligt indsugnings dieselmotor, der bruger knaststyret, in-line indsprøjtningspumpen, og ferskvand afkøling. Sammen giver pakken et lavt køreomdrejningstal med stille løb og minimal vibrationer.


KOMFORT

Motoren kører let med lave vibrationsniveauer, dette opnås gennem et dynamisk afbalanceret design med høj effektiv gummisikring. Lavere motorhastighed sammen med en indløbsluftdæmper reducerer støjniveauet og bidrager til øget komfort ombord.

MARINE OMDREJNINGSMOMENT

Denne motor leverer højt drejningsmoment ved lave omdr./min. Det betyder masser af kraft og hurtig respons, når man manøvrer i en havn, i stærk hovedvind og i lukkede steder.

SOLID OG ROBUST MOTOR

Med en stiv motorblok og et enkelt cylinderhoved er denne Volvo Penta marine dieselmotor designet og bygget til at være meget stærk. Dette giver fremragende pålidelighed og lang levetid.

EFFEKTIV OPLADNING

Høj kapacitet opladning er standard. 115A-generatoren har en elektronisk sensor, der muliggør en højere batterikapacitet. Selv ved tomgangshastighed giver vekselstrømmen mere end 35A, og ved cruising hastighed leverer den ca. 100A.

FERSKVANDSKØLING

Motoren er udstyret med ferskvandskøling som standard. Dette reducerer indre korrosion og gør det muligt for motoren at opretholde en konstant og optimal arbejdstemperatur under alle forhold.

LANGT SERVICE LIV

Et fremdriftssystem fra Volvo Penta er let at vedligeholde. Vores omfattende sortiment af høj kvalitet olie, smøring og kølemiddel sikrer opetid og ydeevne på lang sigt. Tilbehør omfatter et brændstofforfilter til at holde motoren i god stand.

TEKNISKE EGENSKABER

  • 115A generator med indbygget opladesensor - Elektronisk fartøjsinstrument og NMEA-kontaktflade - Dedikeret oliekrydsrør
  • Relæaktiveret starterventil - Ferskvandsafkøling er standard - Varmt vandudtag med høj kapacitet – Trepunkts ophænget drevmontering giver minimal støj og vibrationer - Lav undervandsbestandighed - Elektrisk isoleret drev og propeller - Crash absorber holder motoren på plads i tilfælde af slag - Split anode, kan udskiftes uden at fjerne propeller - Sejldrevsolie kan ændres indefra i båden

Teknisk Data

  • Skrueaksel kW / hk: 27.9 / 38.0
  • Rpm: 3200
  • Antal Cylindre: 4
  • Motor Volume liter / cui: 1.51 / 92.1